Părinții Andreei Bănică au murit. Vedeta a dezvăluit drama prin care a trecut. Ce s-a întâmplat cu mama ei

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/04/2019, 17:58
Părinții Andreei Bănică au murit. Vedeta a dezvăluit drama prin care a trecut. Ce s-a întâmplat cu mama ei GALERIE FOTO
Părinții Andreei Bănică au murit. Vedeta a dezvăluit drama prin care a trecut.

Andreea Bănică este una dintre cele mai longevive cântărețe de pe scena muzicii românești, ce a ținut piept trendurilor și trecerii vremii. Artista are o familie frumoasă, doi copii superbi și un soț care parcă o iubește dintotdeauna, astfel că rar o vezi fără zâmbetul la purtător.

Părinții Andreei Bănică au murit. Vedeta a dezvăluit drama prin care a trecut

Cu toții știm că oamenii sunt povești pe două picioare, așa că și Andreea ascunde una, însă una la care, dacă s-ar putea, nu s-ar întoarce niciodată. Interpreta și-a pierdut ambii părinți când era foarte tânără, într-un mod trist.

Andreea Bănică a crescut la Eforie Sud, iar familia sa a fost una modestă, dar centrată pe educație. Din păcate, atât ea, cât și sora ei, nu s-au putut bucura atât de mult de prezența lor, căci la 20 de ani, Andreea a devenit orfană.

Părinții Andreei Bănică au murit. Vedeta a dezvăluit drama prin care a trecut. Ce s-a întâmplat cu mama ei
În jurul vârstei de 20 de ani, vedeta a rămas orfană

În momentul acela m-a bufnit plânsul, m-au luat pe sus şi m-au dus la spital

„Tatăl meu a murit subit, probabil băuse ceva, s-a certat cu un vecin şi s-a lovit de o bordură. Asistenta nu a vrut să-l ia la spital fiindcă a spus că băuse. Nu am spus asta nimănui. Cred că de asta a murit, fiindcă nu a fost ajutat. Trăiesc cu impresia că ar fi putut să fie în viaţă”, a declarat solista pentru Kanal D.

La câteva luni distanță de la moartea tatălui ei, Andreea și-a pierdut și bunicul, iar la doi ani distanță și mama ei s-a dus în ceruri, fiind înfrântă de o boală terminală și rar întâlnită la femei: cancer esofagian. „Mama a murit când eu eram pe scenă. Managerul meu de atunci a primit vestea că mama a murit, m-a lăsat să-mi termin concertul, m-a luat deoparte, lumea trăgea de mine pentru autografe. În momentul acela m-a bufnit plânsul, m-au luat pe sus şi m-au dus la spital”, a povestit artista în urmă cu câțiva ani.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×