Andreea Bănică, mărturisiri sfâșietoare! „Am parte de scandaluri, de bătăi, de fugit de acasă”

Maria Cristina   
în Stiri mondene
12/10/2018, 20:31
Andreea Bănică, mărturisiri sfâșietoare! „Am parte de scandaluri, de bătăi, de fugit de acasă”
Andreea Bănică, mărturisiri sfâșietoare! „Am parte de scandaluri, de bătăi, de fugit de acasă”

Andreea Bănică face mărturisiri sfâșietoare! Cântăreața a recunoscut că nu a avut o copilărie tocmai frumoasă, fiind un copil sărac care asista adesea la certurile dintre părinții săi, iar uneori fiind și ea protagonista acestora.

Frumoasa blondină nu a dus-o atât de bine dintotdeauna. Andreea Bănică a experimentat o copilărie mai zbuciumată, având parte și de episoade nefericite în adolescența sa. Bătăile și certurile fiind la ordinea zilei în familia ei.

Andreea Bănică a avut o copilărie tristă

Artista a rememorat câteva episoade din adolescența sa, când și-o mai „fura” de la tatăl bolnav.

Nu îmi e ruşine să recunosc că am mâncat bătaie când eram mică. Adult fiind acum, îmi dau seama că făceam şi eu năzbâtii ca orice copil, dar nu consider că meritam să fiu bătută, cum nu cred că vreun copil pe lumea asta merită să fie tratat aşa. Simplul fapt că un părinte ridică mâna la copilui lui, trezeşte în copil nişte frustrări şi semne de întrebare.

Când eram mică aveam parte de scandaluri, de bătăi, de fugit de acasă şi nu a fost uşor să trăiesc aşa. Când am împlinit 18 ani şi am văzut că pot să plec şi să fac ceva pe picioarele mele departe de casă, m-am bucurat. Dar mi-a fost greu să ştiu că o las pe mama cu tatăl meu, care era bolnav şi din cauza bolii devenea recalcitrant şi îşi vărsa nervii şi frustrările pe noi.”

Andreea Bănică are o familie perfectă

În prezent, Andreea este căsătorită cu Lucian Mitrea, iar împreună au doi copii frumoși.

Andreea Bănică alături de Lucian Mitrea și copiii lor

„În niciun caz nu pot să zic că din episoadele de violenţă am învăţat ceva sau am devenit mai bună. Dar mi-am jurat că eu nu voi sta niciodată lângă un bărbat care va ridica mâna la mine şi mai ales la copiii mei. Mi-am impus ca copiii mei să crească frumos, să nu trăiască niciodată în scandal. Şi m-am ţinut de promisiune pentru că Lucian e un tată nemaipomenit, ba chiar mai permisiv decât mine”, a devăluit Andreea Bănică.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×