Andreea Bănică, imagine indecentă din vacanță! ”Cool sau nu, ești totuși mămică!”

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
28/01/2019, 19:54
Andreea Bănică, imagine indecentă din vacanță! ”Cool sau nu, ești totuși mămică!” GALERIE FOTO
Andeea Bănică a publicat o imagine indecentă din vacanță

Andreea Bănică este într-o formă extraordinară, așa că nu are de ce să se ferească pentru a-și descoperi corpul. De aceea, artista, de la o vreme încoace, pare chiar că are din ce în ce mai mult curaj, fotografiindu-se în diferite ipostaze, toate extrem de senzuale. De altfel, mulți ar spune că arată mai bine chiar decât în adolescență, chiar dacă este mămica a doi copii.

Iar, după ce artista i-a ului deja pe fani postându-se recent goală, doar cu o floare în păr drept accesoriu, Andreea a pozat din nou într-o ipostază foarte fierbinte. Cu toate că aceasta purta costum de baie de această dată, postura a făcut ca fotografia să fie una la care bărbații să rămână muți de uimire…și așa a și fost.

Andreea Bănică a publicat o imagine indecentă din vacanță

În josul postării, comentariile au început să curgă. „ Taaaare!, O super mămică!, Super poză! Îmi place! Îmi pare rău că se găsește câte o sfântă care să comenteze și să critice. Suntem în secolul 21, voi în 1945, arată bine, sincer. Eu o apreciez foarte mult!, E chiar decentă poza, deloc vulgară”, au comentat fanii plăcut impresionați de poză. Însă, printre ei s-au aflat și mulți care au blamat alegerea vedetei de a se posta astfel. „,Dislike!, Dacă era o doamnă, nu vă arăta posteriorul, stătea cu fața!”, au spus fanii din cealaltă categorie.

Andreea Bănică, imagine indecentă din vacanță! ”Cool sau nu, ești totuși mămică!”
Poza controversată publicată de Andreea Bălan

Cât despre evoluția ei până în acest punct și primii bani câștigați, artista a vorbit în cadrul unui interviu pentru adevărul.ro. Întrebată din ce și-a câștigat prii bani, Andreea Bălan a răspuns: „Vânzând corcoduşe şi flori. La şapte ani, tata mă punea să vând corcoduşe şi flori la Teatrul de Vară. Mamă, îmi era o ruşine… Doamne, cum să vând eu corcoduşe? Făceam buchete de flori, de garoafe cu muşeţel, făceam aranjamente şi le vindeam.

Andreea Bănică, imagine indecentă din vacanță! ”Cool sau nu, ești totuși mămică!”
Artista, de la o vreme încoace, pare chiar că are din ce în ce mai mult curaj, fotografiindu-se în diferite ipostaze

Dar aşa am cunoscut artişti mari. Stăteam la teatru, pe un scăunel, şi le vedeam pe Mirabela Dauer, Mădălina Manole, am nişte amintiri foarte mişto. Stăteam pe scăunelul ăla ore în şir şi aşteptam să mă bage în seamă, să îmi dea şi mie autograf, niciodată nu le ceream. Eu aşteptam, eram foarte bine crescută şi încă sunt. Nu mi-a plăcut să deranjez pe nimeni niciodată”, a povestit cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×