Andreea Bănică a pozat goală în cadă! Se vede tot, mai ales că spuma lipsește cu desăvârșire FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/01/2019, 09:25
Andreea Bănică a pozat goală în cadă! Se vede tot, mai ales că spuma lipsește cu desăvârșire FOTO GALERIE FOTO
Andreea Bănică a pozat incendiar! Aceasta s-a lăsat fotografiată în cadă, goală

Andreea Bănică se află într-o formă extraordinară, astefl că nu se ferește să își descopere corpul și să pozeze în ipostaze cât mai incitante. Fanii cântăreței se pot delecta cu o serie de fotografii extraordinare în ipostaze diverse. Artista arată mai bine decât chiar și acum 20 de ani! Abia dacă se observă că are la activ două sarcini.

De asltfel, vedetele de la noi au început din ce în ce mai mult să renunțe la restricții și să pozeze în fel și chip, în ipostaze mai intime sau nu.  Andreea Bălan se află de multă vreme în vizorul presei, dat fiind faptul că a început timpuriu o carieră pe care o urmează și astăzi.

Andreea Bănică a pozat goală în cadă!

Andreea Bănică se simte bine în corpul ei, așa că a decis să pozeze goală într-o cadă. Vedeta avea doar o floare în păr, fiind înconjurată de altele din apa în care s-a fotografiat. Aceasta nu purta deloc machiar, lăsânndu-și la vedere tenul perfect și naturalețea să cuprindă imaginea. Andrea Bălan trăiește o poveste de dragoste cu Lucian Mitrea de peste 23 de ani de zile, timp în care a făcut și doi copii. „Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de către verișorul lui Lucian. Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieșeam în oras, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian.

Andreea Bănică, poză goală în cadă
Andreea Bănică, poză goală în cadă

A durat câteva luni ca Lucian să își dea seama că de fapt el mă place mult și îi tot băga „fitile’ vărului lui pentru a renunța la mine, deși nu îi spusese că mă place. Venea la mine fără să știe vărul lui, îmi aducea maimuțoi pe care îi dădea cu parfumul lui preferat, flori, mă scotea la plimbare și îmi zicea mereu că vărul lui nu are timp, că umblă cu altele etc. Încerca să mă câștige și să mă facă să renunț la vărul lui pentru a lega o prietenie cu mine.

Familia Andreei Bănică
Familia Andreei Bănică

Făcând asta ceva timp, m-am îndragostit. De cine? De Lucian, preferatul fetelor din toată școala. M-am îndrăgostit lulea, iar perioada urmatoare a fost cu bune, cu rele, cu promisiuni și jurăminte. Era tot timpul lângă mine, mă ducea la bunici, mă aducea de la bunici acasă. Mă scotea pe faleză, pe malul mării, ne plimbam pe dig, unde am învățat să sărut și unde a avut loc primul sărut. Nu am uitat nici acum acel moment de emoție mare când îmi tremurau picioarele și mâinile și îmi puneam tot felul de întrebări: oare l-am sărutat bine?”, a povestit Andreea Bălan despre relația cu soțul său, Lucian Mitrea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×