Andreea Bănica, transformare inedită. Fanii nu o mai recunosc

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/01/2019, 18:48
Andreea Bănica, transformare inedită. Fanii nu o mai recunosc GALERIE FOTO
Artista a trecut printr-o transformare inedită, care a uimit fanii

Andreea Bănică și-a șocat fanii! Artista a trecut printr-o transformare inedită, care a făcut-o aproape de nerecunoscut. În vârstă de 40 ani ani, longeviva cântăreață a trecut prin diferite transformări de-a lungul vremii, însă niciodată admiratorii ei nu au văzut-o așa. Unii dintre prietenii virtuali ai artistei au spus chiar că vedeta a recurs la operații estetice pentru a arăta în acest fel. Ulterior, Andreea a publicat un articol pe blogul său prin care lămurește situația zvonurilor.

”Am primit sute de întrebări și nu am putut răspunde la toate, normal, dar vreau să vă dau răspunsul aici la una dintre întrebările care s-au repetat cel mai des: ce operații estetice am? Am patru operații: două cezariene, apendicita și o operație la degetul mic de la mână. Nu am nicio operație estetică”, a scris, recent, Andreea Bănică pe blogul său.

Andreea Bănică, transformare inedită!

Iar, pentru a demonstra încă o dată oamenilor că nu îi este frică să apară fără machiaj, Andreea a apărut și complet nemachiată în public. Cu toate acestea, fanii au bănuit-o în continuare că și-a modificat trăsăturile.

Andreea Bănica, transformare inedită. Fanii aproape că nu au recunoscut-o
Transformarea inedită a Andreei Bănică a șocat fanii

Cât despre fotografia care a creat controverse, publicată de artistă zilele trecute, a adus comentarii dure. Fanii o asemănau, din cauza modului în care îi sunt creionate sprâncenele, cu Bianca Drăgușanu sau Lora. ”Sprâncenele tale… sincer, ție îți plac?!”, „Am crezut că ești Lora” sau „Semeni cu Bianca Drăgușanu”, au spus fanii.

 

De altfel, aceasta nu este singura fotografie în jocul căreia admiratorii din spațiul virtual să comenteze astfel. ”Baba care arată ca la 18 ani”, ”Te apreciez foarte mult, dar exagerezi cu această coafură…Apari în toate pozele, concertele la fel”, ” Să fim rezonabili, e acid și botox…Nu te judecă nimeni. E firesc să-ți faci, dar e ciudat să negi!”, ” Buzele sunt cam exagerat de mari!”, ”Parcă și sânii îi ai tot ”naturali”?”, ”Schimbarea e prea mare. Parcă tot mai frumoasă era Andreea cea de dinainte!”, ”cam prea mult botox”, au scris urmăritorii Andreei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×