Papa Francisc ar putea primi 1 milion de dolari, dacă devine vegan în Postul Paștelui

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
06/02/2019, 18:14
Papa Francisc ar putea primi 1 milion de dolari, dacă devine vegan în Postul Paștelui GALERIE FOTO
Papa Francisc ar putea primi din partea unei campanii 1 milion de dolari, dacă devine vegan în Postul Paștelui

Papa Francisc ar putea primi 1 milion de dolari, dacă devine vegan pe durata Postului Paștelui, au anunțat miercuri reprezentanții unei campanii internaționale. Este vorba despre ”Milion Dollar Vegan”, ce a fost inițiată de Matthew Glover şi Jane Land, doi activiști vegani și este promovată de Genesis Butler, o adolescentă de 12 ani din California.

Cel care l-a adus în mijlocul acțiunii pe Papă a fost Butler, prin intermediul unui mesaj video publicat pe site-ul campaniei. „Îi cerem papei Francisc să ne ajute să protejăm planeta implicându-se pentru a atrage atenţia asupra impactului devastator pe care îl are creşterea animalelor asupra mediului”, a afirmat Genesis Butler.

Papa Francisc ar putea primi 1 milion de dolari din partea campaniei ”Milion Dollar Vegan”, dacă devine vegan în Postul Paștelui

Dacă papa Francisc va acccepta să devină vegan pe durata Postului Paștelui, acesta ”ar conduce plutonul oamenilor care militează pentru planetă mai sustenabilă”, a adăugat fata din California, alături de mesajul:”Fiți alături de noi și luptați împotriva modificărilor climatice printr-o schimbare a dietei”.

Papa Francisc ar putea primi 1 milion de dolari, dacă devine vegan în Postul Paștelui
Campania care îl provoacă pe papă este susținută de multe vedete, printre care Genesis Butler

„Dacă Sanctitatea Sa se angajează să răspundă provocării Postului vegan, campania Million Dollar Vegan va oferi, în semn de gratitudine, o donaţie de 1 milion de dolari în beneficiul unor asociaţii de caritate alese de către papă”, este precizat într-un comunicat al organizatorilor campaniei, potrivit AFP.

Papa Francisc ar putea primi 1 milion de dolari, dacă devine vegan în Postul Paștelui
„Îi cerem papei Francisc să ne ajute să protejăm planeta ”

De subliniat este că donația de 1 milion de dolari este asigurată de Blue Horizon International Foundations, o unitate de caritate a unei companii medicale americane ce este specializată în cercetări bazate pe celule stem.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×