Papa Francisc a lovit mâna unei femei la o adunare în Ajunul Anului Nou! VIDEO

Papa Francisc a lovit mâna unei femei la o adunare în Ajunul Anului Nou! VIDEOGALERIE FOTO
Papa Francisc, gest controversat. sursa foto - facebook

Papa Francisc a lovit mâna unei femei la adunarea din Piaţa Sfântul Petru, în Ajunul Anului Nou, după ce aceasta i-a apucat mâna şi l-a tras spre ea brusc.

Papa Francisc a lovit mâna unei femei la o adunare în Ajunul Anului Nou!

Suveranul Pontif a mers în piaţă pentru a-i saluta pe credincioşi. După ce a salutat şi a strâns mâna mai multor copii, Papa a vrut să se îndepărteze de mulţime, dar o femeie l-a apucat de mână şi l-a tras spre ea.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Gestul neaşteptat pare că l-a deranjat foarte mult pe Papă care a bătut-o scurt pe mână înainte de a se elibera din strânsoare.

Papa, gest controversat

O înregistrare a momentului, publicată pe platforma de micro-blogging Twitter, o arată pe femeie făcându-şi semnul crucii în timp ce suveranul pontif se apropia de aceasta, care făcea parte dintr-un grup de pelerini veniţi la Vatican.

Papa a părut că suferă de durere şi, în mod cu totul neobişnuit, a admonestat-o pe femeie şi i-a lovit cu palma mâna de două ori pentru a se elibera.

Ulterior, papa a mers să vadă o scenă de Crăciun aflată în piaţa Sf. Petru de la Vatican. Nu se ştie ce s-a întâmplat cu femeia.

Cu doar câteva zile în urmă, Papa Francisc a transmis ca în fiecare an tradiționalul mesaj în timpul predicii de Crăciun de la Vatican. Suveranul Pontif le-a spus credincioșilor să nu se îndepărteze de Dumnezeu și de credință doar pentru că Biserica face anumite greșeli, referindu-se la scandalurile sexuale din ultima perioadă.

Totodată, Papa Francisc a adus în discuție în timpul predicii și dragostea pentru pruncul Isus care astăzi, 25 decembrie, s-a născut în ieslea cea săracă din Bethleem.

„Crăciunul ne reaminteşte că Dumnezeu continuă să ne iubească pe toţi, chiar şi pe cei mai răi dintre noi. Poţi avea idei greşite, dar Dumnezeu continuă să te iubească. Foarte des ne gândim că Dumnezeu este bun cu noi dacă noi suntem buni şi ne pedepseşte dacă suntem răi. Dar El nu este aşa”, a spus Suveranul Pontif.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×