Papa Francisc a fost testat pentru coronavirus, după ce și-a anulat o călătorie de o săptămână

Narcis Rosioru   
în Stiri de ultima ora
03/03/2020, 10:40
Papa Francisc a fost testat pentru coronavirus, după ce și-a anulat o călătorie de o săptămână
Papa Francisc a fost testat pentru coronavirus, după ce și-a anulat o călătorie de o săptămână. Sursa foto: Hepta

Papa Francisc a fost testat pentru coronavirus, după ce și-a anulat mai multe angajamente în cursul săptămânii trecute, iar camerele de filmat l-au surprins în timp ce tușea și își ștergea nasul.

Papa Francisc, testat pentru coronavirus

Suvernatul Pontif a avut o săptămână grea, iar problemele de sănătate l-au obligat să își anuleze o călătorie spirituală din cauza unei răceli.

Mai mult, Papa Francisc a fost suprins de camerele de filmat în timp ce tușea și își ștergea nasul în timpul unei ceremonii religioase la Vatican, săptămâna trecută.

Acum, ziarul italian Il Messaggero anunță că liderul Bisericii Catolice a fost testat pentru coronavirus, informează ProTV.

Potrivit presei italiene, testul a ieșit negativ, iar purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni, nu a comentat momentan informațiile apărute în presă.

Suveranul Pontif s-a simțit rău în ultima săptămână

Papa Francisc, în vârstă de 83 de ani, a fost nevoit să își anuleze mai multe angajamente în curstul săptămânii anterioare din cauza unor probleme de sănătate.

În plus, Suveranul Pontif a anulat și o călătorie de o săptămână, în care trebuia să meargă cu mai mulți oficiali de la Vatican.

Papa Francisc, care a suferit în urmă cu zeci de ani o operație prin care i-a fost extirpată o bucată de plămân, a apărut pentru prima oară în public duminică, după “o uşoară indispoziţie” potrivit reprezentanților vaticanului.

Astfel, liderul Bisericii Catolice a apărut la fereastra Palatului Apostolic din Vatican pentru a-i binecuvânta pe credincioșii adunați în piaţa Sfântul Petru.

Bilanțul infecțiilor din Italia arată că cel puțin 52 de persoane au decedat din cauza noului coronavirus, în timp ce peste 2.000 au fost testate pozitiv cu virusul covid-19.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×