Panică la bordul unui avion Tarom. Pasagerii au trăit clipe de coșmar

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/09/2018, 21:37
Panică la bordul unui avion Tarom. Pasagerii au trăit clipe de coșmar
Panică la bordul unui avion Tarom. Pasagerii au trăit clipe de coșmar

Programul a mai multor pasageri a avut mult de suferit din cauza unui motor defect al unui avion Tarom. Acesta s-a oprit la Istambul, dar au rămas la sol. Cursa Istambul-București a avut mari probleme. Acesta a adus frica pasagerilor aflați la bordul aeronavei.

Citește și: Diana Georgescu rupe tăcerea! Fosta iubită a lui Connect-R spune TOT

Citește și: Horoscopul dragostei: 16 septembri. Balanţele se îndrăgostesc lulea

Avion Tarom, zbor cu clipe de panică pentru pasageri

Un avion s-a oprit la sol din cauza unuei defecțiuni la motor. Cursa Istambul-București de la orele 19:35 nu a putut deveni operațională din cauza unor probleme tehnice. La orele 19:45 pasagerii au fost anunțați de defcțiunile apărute și de faptul că vor trebui să părăsească avionul. Prima informație a fost că există o defecțiune la motorul numărul 2. Din fericire, s-a intervenit pentru remediere de urgență. Oamenii aflați la bordul aeronavei au avut momente în care s-au temut pentru viața lor. Aceștia s-au revoltat destul de tare la vestea că a fost vorba mai exact de un avion ATR, care are un preț mult mai mare., potrivit Cancan.

Dacă vestea că a fost anulată cursa a venit la ora 19:45, repartizarea pasagerilor a fost făcută la ora 20:00. Aceasta a fost dăcută în fucnție de disponibilitatea locurilor, într-o aeronavă Turkish Airlines. Avionul va urma să decoleze spre Capitală la ora 01:20. Altitudinea avioanelor ATR zboară este limitată undeva la 7.000 de metri, iar viteza de croazieră este între 520 și 550 de kilometrii pe oră. Celelalte avioane jet zboară între 11.000 și 12.000 de metri. Comapnia aeriană nu a oferit mai multe explicații cu privire la acest incident.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×