Horoscopul dragostei: 16 septembrie. Balanţele se îndrăgostesc lulea

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
15/09/2018, 20:42
Horoscopul dragostei: 16 septembrie. Balanţele se îndrăgostesc lulea
Horoscopul dragostei: 16 septembri: balanţele se îndrăgostesc lulea

Zodiacul iubirii arată că dragostea plutește în aer în ultima zi a săptămânii. Cei care au fost singuri până acum și au început să iasă la întâlniri vor avea parte de povești de dragoste foarte frumoase. De asemenea, cei care sunt deja într-o relație vor fi întâmpinați de clipe extrem de romantice.

Citește și: Ce frumoasă era în 2011! Cum arată acum Alina Vidican, la doi ani după divorţul de Cristi Borcea

Berbec

Vor simți că au aripi. Iubirea îi va face să devină alți oameni. În cele din urmă vei simți că cel mai bun lucru pe care l-ai făcut a fost faptul că te-ai ascultat. Vei privi cu alți ochi pbiectivul afecțiunii lor.

Taur

Unii nativi sunt îndrăgostiți, alții nu. Cel mai mulți vor cădea în mrejele lui Venus și vor începe ziua foarte entuziaști, romantici, neatenți și aerieni.

Gemeni

Este momentul să iei taurul de coarne! Azi trebuie să treci la fapte, să transformi visele în realitate. Fii atent, a venit un moment când nu va trebui să visezi, ci să exprimi.

Rac

Sunteți iubiți și iubiți pe cei care v-au făcut să vă simțiti unici. Încrederea în forțele proprii revine în forță. Debordați de energie și sunteți într-o perioadă plină de reușite și pozitivitate.

Leu

Există riscul ca relația ta să se rupă. Ar trebui să te concentrezi mult pe ceea ce este cu adevărat important, adică pe odihnp mintală.

Fecioară

Azi trebuie să fii sincer față de tine și față de prietenii tăi. Trebuie să te obișnuiești cu un regim de viață propriu care să implice ore fixe de culcare și trezire, plus o alimentație sănătoasă.

Balanță

Vei uita de tot și toate pentru că te vei îndrăgosti. Din păcate, persoana de care te vei îndrăgosti nu va face față a ceea ce ești tu. Bate la ușă o oportunitate pentru locul de muncă.

Scorpion

Dacă ești într-o relație monotonă, acum ai ocazia să condimentezi și să revigorezi situația. Trebuie să fii atent la cheltuieli, azi este nevoie să fii prudent cu banii.

Capricorn

Sunteți convinși că cineva acolo sus vă iubește, așa și este. Aveți răbdare pentru dragostea din cuplu, momentan nu este cazul unei relații, nici de durară, nici pasageră.

Vărsător

Lucrurile mici sunt cele care fac o poveste de dragoste să fie împlinită. Un gest precum o floare pentru jumătatea ta sau cafeaua de dimineață va aduce multe schimbări în cuplu.

Pești

Mintea vă este ocupată de probleme legate de relații. Dacă nu aveți una nu trebuie să disperați, nu este să fie acum. Ceva bun te așteaptă,trebuie doar să ai răbdare..încă puțin.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×