Pamela Anderson s-a despărțit de fotbalistul Adil Rami! Motivul separării

Ana Chivu   
în Stiri mondene
09/09/2018, 12:42
Pamela Anderson s-a despărțit de fotbalistul Adil Rami! Motivul separării
Pamela Anderson s-a despărțit de Adil Rami

Frumoasa Pamela Anderson s-a despărțit recent de fotbalistul Adil Rami. După aproape un an de relație i-a spus adio iubitului ei cu mult mai tânăr. Blonda a pus capăt relației la doar câteva zile după ce fotbalistul a cerut-o de soție.

Ea a părăsit locuința lor din Sudul Franței, dar a rămas în această țară. Aceasta va fi participantă a emisiunii „Dancing with the Stars”. O sursă apropiată actriței a spus motivul pe care l-ar fi avut blonda pentru a se despărți de cel care a cerut-o de soție cu puțin timp în urmă.

Pamela Anderson este din nou singură, după despărțirea de Adil Rami
Pamela Anderson este din nou singură, după despărțirea de Adil Rami

Culisele despărțirii dintre Pamela Anderson și Adil Rami

Pamela Anderson s-a despărțit de Adil Rami după ce fotbalistul a cerut-o de soție. „Pamela are impresia cu Adil nu petrece destul timp cu copiii lui. Ea a decis să iasă din viaţa lui, pentru ca el să fie mai mult alături de copii”, a spus sursa apropiată de Pamela. Adil Rami are 31 de ani și s-a iubit cu patos cu frumoasa blondă. Totul a luat sfârșit datorită deciziei actriței. Se pare că aceasta ar fi făcut acest lucru spre binele fostului ei iubit.

Cine este Adil Rami, fostul iubit al Pamelei Anderson

Fotbalistul joacă în prezent la Olympiquie Marseille din anul 2017. Aceasta s-a întâmplat după ce a trecut pe la OSC Lille, Valencia, AC Milan sau FC Sevilla. El are doi copii cu fosta lui iubită, Sidonie Miemont. După despărțirea de mama copiilor săi, a avut o relație cu Pamela Anderson. Aceasta s-a născut pe 1 iulie 1967, și s-a remarcat în primă fază în calitate de fotomodel. Blonda a pozat de mai multe ori în Playboy. Rolul din ”Baywatch” i-a adus însă celebritatea. Aceasta a mai jucat și în diverse seriale care au avut un mare succes: ”Meşterul casei/ Home Improvement” şi ”V.I.P.” Cunoscuta vedetă are și  ea  doi copii. Cel mai mare dintre băieți are 20 de ani, Brandon, și Dylan, în vârstă de 19 ani. Actrița este o susținătoare înocată a organizațiilor care militează pentru drepturile animalelor.

Citește și: Prima imagine de la nunta Roxanei Ciuhulescu! Marele eveniment nu are loc în România

Citește și: Primele imagini cu Misty, Keo și fetița lor! Cu cine seamănă micuța Arya Violette

Cum era relația dintre Pamela Anderson și Adil Rami

Aceștia păreau foarte fericiți împreună, dar vestea șoc a apărut curând. După o relație de aproape un an, cei doi și-au spus adio, deși relația lor părea că merge bine. “Este fantastic. Îl iubesc! Îmi place că Rami îmi găteşte îmbrăcat în servitor sexy. Îmi trăiesc visul. Trebuie să fi foarte curajos şi să te bucuri de toate lucrurile. În ceea ce priveşte deghizarea în servitor sexy… s-a întâmplat după ce Rami a devenit iubitul meu”, a spus actrița în timpul în care eram împreună.

Fotbalistul a făcut-o chiar să se gândească serios la un nou mariaj. “Vreau să mă mărit din nou, dar deja m-am măritat de multe ori. Țin la el și ne înțelegem, iar asta e cel mai important. Cine știe cât va dura… trebuie să ne trăim viața. Mă iubeşte din suflet. Avem o relaţie foarte sănătoasă, simplă şi minunată. Nu e o relaţie cu surle şi trâmbiţe, ci una liniştită, matură”, a susținut vedeta. Uimitor este faptul că actrița i-a dat papucii fotbalistului de 31 de ani chiar cu puțin timp după ce acesta a cerut-o de soție.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×