Prima imagine de la nunta Roxanei Ciuhulescu! Marele eveniment nu are loc în România

Sandra Popescu    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
08/09/2018, 20:56
Prima imagine de la nunta Roxanei Ciuhulescu! Marele eveniment nu are loc în România GALERIE FOTO
Proaspăta mămică, Roxana Ciuhulescu a avut parte de curând de unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața ei.

Proaspăta mămică, Roxana Ciuhulescu a avut parte de curând de unul dintre cele mai frumoase evenimente din viața ei, nunta cu tatăl fiului său. Prima imagine de la ceremonia care nu a avut loc în România a fost făcută publică, în urmă cu puțin timp, chiar de vedetă. Bucuria dublă de care are parte Roxana este de nedescris în cuvinte. Aceasta împreună cu Silviu Bulugioiu au anunțat marele eveniment fericit prin prisma unei simple fotografii postate pe o rețea de socializare.

Fotografia arată un cadru extrem de romantic și pur pentru a-și uni destinele cu cel care i-a furat inima și i-a devenit și tată pentru cel de-al doilea copil. Deci, ceremonia a avut loc pe o plajă, în Thasos. În armonie cu fundalul superb și infinita mare, mărturiile au acompaniat perfect tot cadrul. În fotografie este și aceasta, plină de flori, agățate de o panglică portocalie și scoici mici.

Roxana Ciuhulescu, imagine de la nunta din Thsos

Prima imagine de la nunta Roxanei Ciuhulescu! Marele eveniment nu are loc în România
Mesajul, alături de poza emoționantă postată de Roxana Ciuhulescu pe Instagram.

În trimestrul al treilea de sarcină, sportiva declara că se simte minunat.„Foarte bine mă simt. Sunt în trimestrul al doilea de sarcină, mai am opt săptămâni şi un pic până nasc. Sper să nu se întâmple mai devreme, să duc sarcina până la termen. Mă simt grozav. Am fost dimineaţă la sport. (…) La prima sarcină am făcut chiar până în ultima zi. Mi se pare ciudat că lumea mă priveşte într-un fel…cum faci sport?

Încerc să explic că sunt gravidă, nu sunt bolnavă. (…) Am cumpărat deja mobilierul, deşi nu am apucat să aduc nimic încă acasă. Acum trebuie să facem modificările, să mutăm, să facem schimbări în camera bebeluşului pentru că înainte aveam altă mobilă.”, a declarat Roxana în cadrul unui interviu pentru Viva! Tot atunci, sportiva dezvăluia și planul soțului ei, mai exact, de a asista la naștere. Aceasta însă a fost reticentă la primirea veștii, spunând că speră să nu leșine. ”El are curaj să intre în sala de naştere şi chiar am vorbit cu doctoriţa Cezara Bucur cu care eu voi naşte. Acum sper să nu leşine, i-am zis să nu facă vreo figură acolo”, a mărturisit Roxana Ciuhulescu.

Mesaj emoționant scris de Roxana pentru soțul ei

În ziua în care era programata nașterea micuțului ce urma să vină pe lume și să contureze viața lor de familie, Roxana a avut de sarbătorit și un alt eveniment. În ziua în care rodul iubirii lor a venit pe lume, era și ziua de naștere a soțului și tatălui copilului ei. Așa că, Roxana i-a postat un mesaj emoționant soțului său. ”Astăzi aniversez două evenimente esențiale ale vieții mele.

Prima imagine de la nunta Roxanei Ciuhulescu! Marele eveniment nu are loc în România
Roxana, alături de fiica ei, Silviu și viitorul ei copil.

Primul este echilibrul pe care l-am descoperit în tot ce înseamnă existența mea, este omul care mi-a redat fericirea. Este ziua lui de naștere și îi dau în dar, în afară de toată iubirea mea cel de-al doilea eveniment. Azi vom deveni părinții unui băiat. Iar aceste două mari bucurii completează perfect fericirea noastră. A întregii noastre familii. La mulți ani, iubitule, și abia aștept să ne cânte Cezar urările mai pe seară!”, a scris sportiva pe pagina sa de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×