Ozana Barabancea, marcată de o tragedie! “A murit imediat cum am ajuns”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
11/03/2019, 16:53
Ozana Barabancea, marcată de o tragedie! “A murit imediat cum am ajuns” GALERIE FOTO
Ozana Barabancea, marcată de o tragedie

Ozana Barabancea a rămas marcată de o tragedie care s-a produs în urmă cu câțiva ani, în timp ce îndrăgita soprană și solistă de muzică jazz se afla într-un turneu în Japonia. Artista a povestit cum unul dintre colegii ei din orcherstră a murit chiar în timpul turneului, în timp ce se afla la hotel.

Ozana Barabancea, marcată de o tragedie

Artista a povestit cum, în urmă cu mai mulți ani, a plecat cu opera în Japonia, în turneu, împletind plăcutul cu utilul. Din păcate, unul dintre colegii Ozanei nu s-a acomodat cu clima de acolo și a încetat din viață la scurt timp după ce orchestra a ajuns la hotelul din Osaka.

„Am fost cu opera în Japonia, am fost cu munca. Am fost într-un turneu, am împletit munca şi vacanţa. Am vizitat temple şi 10 oraşe. Am avut şi un eveniment foarte trist. Unul dintre colegii nostri din orchestră a decedat. S-a întâmplat cum am ajuns în Osaka, la hotel. Nu a suportat clima. O climă foarte umedă”, a povestit Ozana Barabancea.

Ozana Barabancea a povestit un episod mai puțin plăcut
Ozana Barabancea a povestit un episod mai puțin plăcut

Reacția Ozanei Barabancea după ce a aflat că Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator

Ozana Brabancea a reacționat pe Facebook la două zile după ce Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator. „Răsplata faptelor bune este iubirea oamenilor. Nimic nu este mai mare și mai mult decât a fi iubit. Oamenii însă confundă iubirea cu lingușeala, căci oricine face bine la vedere și oferă daruri și foloase este lingușit de mulțime. Lingușeala nasșe la rândul ei dorința de a plăcea oamenilor și de a face milostenii din iubire de slavă.

Adevărata iubire însă este rară și o trăiesc doar puțini. De aceea a și zis Hristos: vai vouă când vă vor vorbi toți oamenii de bine. Deosebim adevăratele fapte bune de faptele făcute de ochii oamenilor prin aceea că nu avem lingușitori: unii ne iubesc și alții ne urăsc. Iar cei care ne urăsc sunt „casnicii nostri”. Adică frații noștri, cei de o tagmă cu noi, cei cu care mâncăm pâine – aceștia sunt cei care ne vor urî pentru că suntem iubiți. Ei zic: nu este oare acesta Fiul teslarului, ce poate să facă bun?

Invidia este ceva ce se naște doar între frați, între oameni apropriați, prieteni, adică cei cu care trăim împreună – „casnicii noștri”. Nimeni nu invidiază pe cineva pe care îl vede doar la televizor, oricât de bogat sau de celebru ar fi – dimpotrivă, îl admiră, râvnește să fie ca el și atunci când are ocazia să-l întâlnească îl lingușește.
De aceea toți lingușitorii sunt invidioși. Feriți-vă de lingușeală, căci în ea se ascunde invidia, uciderea de frate. Deosebiți iubirea de lingușeala, slava deșartă de milostenie. Fiți neclintiți în fața laudelor omenești pentru a rămâne în iubire”, este mesajul postat de Ozana Barabancea pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×