Ozana Barabancea și-a micșorat sânii! Cum arată acum. FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
01/02/2019, 11:07
Ozana Barabancea și-a micșorat sânii! Cum arată acum. FOTO GALERIE FOTO
Ozana Barabanța, prima apariție la TV după operația de micșorare de sâni!

Ozana Barabcancea și-a micșorat sânii. Acesta este un nou pas în schimbarea imensă pe care a început-o în urmă cu doi ani, după ce și-a tăiat stomacul. Soprana are 50 de ani și a apelat destul de mult la măestria medicilor esteticieni. Săptămâna trecută a suferit o intervenție chirurgicală de micșorare a bustului pentru a scăpa de durerile infernale de spate.

Cântăreața și-a tăiat stomacul, și-a remodelat abdomenul și-a ridicat pleoapele, și-a micșorat bustul și acum dorește să își retușeze și picioarele. „Nu e neapărat o operaţie grea. Aveam dureri foarte mari de spate, de aceea a trebuit să micşorez puţin greutatea sânilor. Nu a fost neapărat o operaţie estetică. Nu a fost o fiţă! A fost o operaţie pentru sănătate, evident şi estetică”, a declarat în luna septembrie Ozana.

Ozana Barabancea, micșorare de bust! Cum arată acum artista?

Ozana Barabancea a apărut pentru prima oară la televizor după ce a suferit intervenția chirurgicală care a ajutat-o să îi micșoreze sânii, astfel să scape de durerile de spate. Nimeni nu și-ar fi imaginat-o pe artistă cu un bust mai modest, mereu atrăgând atenția cu generozitatea din partea naturii asupra trupului ei. Vinerea trecută m-am operat. Deci eu sunt acum o operă de artă. Toate femeile care merg pe mâna doamnei doctor Carmen Giuglea ajung să fie o Pogany.

Ozana Barabanța, prima apariție la TV după operația de micșorare de sâni!
Ozana Barabanța, prima apariție la TV după operația de micșorare de sâni!

 Nu este neapărat o operaţie grea. Eu nu am făcut decât cu binecuvântare această operaţie, pentru că eu aveam dureri foarte mari de spate. De aceea a trebuit să îmi micşorez un pic greutatea sânilor.  Nu a fost neapărat o operaţie estetică.

Schimbarea imensă a Ozanei Barabancea
Schimbarea imensă a Ozanei Barabancea

A fost nevoie de o operaţie de sănătate, asta mai presus de orice. Nu a fost vreo fiţă. Este o operaţie estetică, pentru că am probleme cu spatele. Nu fac caz de treaba asta. Nu sunt nici prima, nici ultima. Sunt la 8 zile de la operaţie, sunt pansată, sunt cu bustiera. Azi am fost la schimbat pansamentul, sunt ok. Nu şofez, sunt atentă!”, a declarat Ozana Barabancea la prima apariție la televizior după micșorarea sânilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×