Ozana Barabancea, taxată de Iulia Albu pentru apariția de la Premiile TV Mania: ”Sânul e tăiat inestetic!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/11/2018, 13:09
Ozana Barabancea, taxată de Iulia Albu pentru apariția de la Premiile TV Mania: ”Sânul e tăiat inestetic!”
Ozana Barabancea, apariție taxată dur de Iulia Albu!

Iulia Albu este cunoscută pentru reacțiile și comentariile foarte sincere la adresa vestimentațiilor persoanelor publice, așa că n-ar fi putut să o piardă din vedere pe Ozana Barabancea. Cântăreața este o artistă a cărei apariție nu poate trece neobservată, datorită noilor schimbări extreme ale siluetei sale.

Se pare că aceasta a fost taxată foarte dur, pentru că rochia aleasă nu a fost deloc pe placul expertei. Iată părerea dură a criticului de modă la adresa vestimentației alese!

Ozana Barabancea, apariție de -235 în rubrica Iuliei Albu

Ozana Barabancea s-a prezentat de curând la premiile TV Mania 2018, unde a ales să poarte o rochie cu un print care se pare că face furori anul acesta, și un turban cu aceleași accente. Din păcate, Iulia Albu a văzut apariția mai mult ca pe o gafă. Unul dintre cei mai critici fashion editori de la noi și-a spus părerea sinceră, așa cum o face de fiecare dată. Din păcate pentru Ozana Barabancea, aceasta a primit o notăextrem de mică de la Iulia Albu, de -235, pe lângă alte comentarii care se adresau și machiajului ales.

Ozana Barabancea, apariție la Premiile TV Mania 2018
Ozana Barabancea, apariție la Premiile TV Mania 2018

“Acum ceva timp, Ozana Barabancea îmi trimitea o poză cu un turban şi mă întreba dacă îmi place. Mie îmi place, dar nici chiar aşa. Decolteul e făcut pentru a arăta şi susţine, nu pentru a aluneca şi a expune lenjeria. Sânul este «tăiat» inestetic, iremediabil şi irefutabil, sper, de sutienul nefericit, iar machiajul «scary doll face» completează o imagine de marionetă a unui ventriloc mai puţin priceput. Rămăsesem la turban parcă, la naiba, de parcă ar mai conta turbanul. Nota: -235”,a fost mesajul scris al Iuliei pe blogul său.

Ozana Barabancea, operație de micșorare a stomacului

După ani la rând în care s-a chinuit cu kilogramele în plus,artista s-a decis că este timpul să renască, așa că a apelat la operația de micșorare de stomac. „M-am hotărât să fiu sănătoasă pentru copiii mei, asta este cel mai important, și pentru cei din jurul meu, să mă simt efectiv mai utilă că mă simțeam încorsetată. Cred că m-am îngrășat pe fond nervos, probabil că am mâncat compulsiv.

Am vrut să mă operez în Turcia și m-am răzgândit. Eram programată pe 4 iulie și am ajuns la spitalul Monza, la doctor Robin Munteanu, am avut o discuție cu dânsul și mi-a spus „doamnă, decizia e mai importantă decât incizia’, a mărturisit Ozana Barabancea la emisiunea Extra Night Show.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×