Ozana Barabancea, probleme grave de sănătate! Medicii i-au interzis orice activitate

Ana Chivu   
în Stiri mondene
23/02/2019, 14:48
Ozana Barabancea, probleme grave de sănătate! Medicii i-au interzis orice activitate GALERIE FOTO
Ozana Barabancea, restricții de la medic din cauza problemelor de sînîtate

Ozana Barabancea are probleme grave de sănătate! Operația de micșorare a stomacului i s-a deschis, iar acum are restricții de la medic pentru a-și putea reveni. Cântăreața a vrut să arate din ce în ce mai bine și a decis să-și schimbe viața total, astfel că a decis să își transforme enorm corpul. Trebuie să aibă grijă neapărat. E adevărat, intervenția îi supurează din când în când, ceea ce trebuie controlat, mai ales de Ozana.

De aceea, este musai să poarte corset, până când tăieturile se vor închide definitiv. E greu, știu, dar, în caz contrar, va ajunge din nou la doctor. Pentru a nu se întâmpla așa ceva, va fi nevoită să urmeze niște reguli, corset, repaos și reținerea în face exerciții fizice la nivelul abdomenului”, au spus apropiații artistei.

Ozana Barabancea, restricții de la medic din cauza deschiderii operației!

Vedeta de la „Te cunosc de undeva” are probleme grave de sănătate! Ozanei Barabancea i s-a deschis operația de micșorare a stomacului, astfel că a primit restricții clare de la medici pentru a-și putea reveni. Se pare că stresul și efortul fizic au adus-o în această situație. Dacă nu va face repaos ca la carte cum i s-a recomandat, medicii au avertizat-o că va ajunge din nou pe masa de operații.
„Eu acum mi-am făcut micșorare de bust și ridicare. Am făcut, de fapt, trei operaţii într-una.

 Ozana Barbancea, probleme de sănătate din cauza deschiderii operației de micșorare a stomacului.
Ozana Barbancea, probleme de sănătate din cauza deschiderii operației de micșorare a stomacului.

Operaţia a durat cinci ore, am găsit o sculptoriţă în piele. Mi-au scos de pe burtă vreo 5 kilograme de grăsime pe care au aruncat-o, iar această procedură este foarte dureroasă. Am o tăietura de jur împrejur, se cheamă lifting circular. Mi-a luat grăsimea de pe şolduri şi mi-a pus-o ca pe o paturică si am ajuns să am şi fese, eu care nu am avut în viata mea fese, apoi am ţinut neapărat să-mi facă la ochi blefaroplastia pentru că vedeam la prim plan cum ochiul drept are o pleoapă care cade oarecum peste gene”, a mărturisit Ozana Barabancea despre schimbările pe care a ales să și le facă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×