Orionidele aduc bunăstare pentru 5 zodii. Ploaia de stele are loc pe 20 octombrie

Daniel Scripcaru   
în Horoscop
19/10/2019, 14:11
Orionidele aduc bunăstare pentru 5 zodii. Ploaia de stele are loc pe 20 octombrie GALERIE FOTO
Orionidele aduc bunăstare pentru aceste 5 zodii. Sursa foto: efemeride.ro

Orionidele aduc bunăstare pentru 5 zodii! Pasionații de astronomie au ce vedea în această perioadă, deoarece bolta cerească este brăzdată de zeci de stele căzătoare! Ploaia de stele are loc între 2 octombrie și 7 noiembrie, când  Terra trece prin marginea exterioară a norului de particule din coada cometei 1/P Halley. Acest lucru influențează puternic toate zodiile.

Orionidele aduc bunăstare pentru aceste 5 zodii

Berbecul

Berbecul parcă sparge cu coarnele lui groase ghinioanele toate. La locul de muncă are parte de recunoștința șefilor, mai ales după ce reușește să ducă la bun sfârșit un proiect extrem de dificil, de care a fugit toată lumea. Partenerul de viață este numai lapte și miere și nu mai știe ce cadouri să vă facă. Cei singuri au șanse reale să se îndrăgostească.

Gemeni

Acești nativi parcă transformă orionidele, stelele căzătoare, în bani, bani care le intră în buzunar din toate părțile. Fie că primesc o moștenire sau că nimeresc numerele norocoase la cine știe ce loterie, nativii sunt plini de noroc. Parcă cineva îi învață arta negocierii, deoarece vor obține un bun foarte dorit la un preț foarte mic. Persoana iubită rămâne și ea uluită de norocul celui născut în zodia Gemeni și se bucură alături de el.

Orionidele aduc bunăstare pentru aceste 5 zodii
Orionidele aduc bunăstare pentru aceste 5 zodii. Sursa foto: descopera.ro

Rac

Racul primește vești foarte bune de departe, poate chiar din altă țară. Cineva îi trimite o sumă foarte frumoasă de bani, mai ales că în această perioadă chiar are nevoie. Nativii singuri vor întâlni o persoană foarte interesantă care i-ar putea deveni chiar partener de viață.

Balanță

Tot ce își pune în gând Balanța, în această perioadă, va deveni realitate. Are o putere de convingere mult mai puternică acum, iar acest lucru îi va aduce niște contracte foarte grase și o bunăstare la are nici nu se gândea. Prietenii vă apreciază la adevărata valoare și veți fi invitați la mai multe petreceri.

Pești

Peștii prind viteză. Parcă nu mai au timp să le rezolve pe toate, însă vor face față cu brio, ba chiar va primi și aplauze din parte colegilor de muncă. Acasă totul decurge normal, iar partenerul de viață vă va surprinde cu o vacanță mult dorită

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×