Olivia Steer a renunțat la practicile medicinale? Ce i-a răspuns soția lui Andi Moisescu unui internaut

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
07/04/2020, 11:27
Olivia Steer a renunțat la practicile medicinale? Ce i-a răspuns soția lui Andi Moisescu unui internaut
Olivia Steer a renunțat la practicile medicinale? Ce i-a răspuns soția lui Andi Moisescu unui internaut. Sursa foto: Facebook.com

Olivia Steer a promovat ani la rând practici medicinale împotriva vaccinării copiilor, dar recent a avut o reacție neașteptată în mediul online. Soția lui Andi Moisescu a surprins prin răspunsul ei direct și onest.

Olivia Steer nu mai oferă sfaturi legat de practicile sale medicinale

Cunoscută pentru faptul că militează împotriva vaccinării în rândul copiilor, dar și pentru că le recomandă oamenilor să apeleze la medicina naturistă, Olivia Steer pare că a schimbat tactica. Bruneta a oferit un răspuns de-a dreptul surprinzător atunci când a fost întrebată de un internaut cât ne mult ne ajută alimentația în contextul pandemiei de coronavirus.

„Olivia Steer în situații de genul ăsta cât de mult ne ajută alimentația? Ce ar trebui să consumăm foarte des? Mulțumesc!”, a scris un bărbat pe pagina de socializare a vedetei.

Fosta prezentatoare de la Pro TV nu a stat prea mult pe gânduri și a dat un răspuns necaracteristic ei. „Nu sunt medic, nu dau sfaturi! Îmi pare rău!”, a scris Olivia Steer în comentarii.

Ce spune vedeta despre stilul ei de viață

Fosta jurnalistă a fost pusă la zid datorită afirmațiilor nefondate pe care le promovează în mediul online. Vedeta este conștientă că sănătatea este cea mai importantă, dar pentru asta Olivia Steer este de părere că trebuie să renunțăm la numeroase alimente și obiceiuri nesănătoase.

„Cel ce conștientizează importanța sănătății își va schimba dieta, va renunță la cafea, alcool, tutun, zahar, va face sport și își va găsi timp se expună zilnic la soare.

Despre asta e vorba pâla urmă, în orice chestiune, dacă vrei rezultate: despre disciplină și deciziile cele mai bune. La naiba cu comoditatea!”, a mai scris soția juratului „Românii au talent” pe pagina sa de Facebook într-un comentariu.

Practicile fostei prezentatoare TV, nerecomandate de medici

Practicile medicinale susținute de Olivia Steer au fost aspru criticate de cadrele medicale din țara noastră. Secretarul de stat Raed Arafat, medicul oftalmolog Monica Pop sau doctorul Mihai Craiu se numără printre personalitățile care contestă sfaturile neortodoxe ale fostei prezentatoare TV.

„Nu încercați această rețetă! Poate să ucidă! Un om cu ulcer, poate face un ulcer perforat, să își provoace o hemoragie internă și să moară!”, a spus medicul oftalmolog Monica Pop, relatează evz.ro.

„Olivia Steer nu știe sensul cuvântului vaccin. Prin vaccinare faci anticorpi la patogenul respectiv. Ori ceapa si usturoiul nu face asa ceva!”, a adăugat și Raed Arafat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×