Ce au făcut Andi Moisescu și Olivia Steer, în urma scandalului despre vaccinare. Imagine surprinsă azi

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/03/2019, 13:19
Ce au făcut Andi Moisescu și Olivia Steer, în urma scandalului despre vaccinare. Imagine surprinsă azi GALERIE FOTO
Andi Moisescu și soția sa au plecat într-o scurtă vacanță la schi

Andi Moisescu și soția sa, Olivia Steer au hotărât să ia o pauză binemeritată, după o săptămână în care cei doi s-au aflat în centrul unui scandal pe tema vaccinării. Cunoscutul prezentator TV și jurat al emisiunii Românii au Talent, a decis să-și răsfețe soția printr-o mică escapadă.

Andi Moisescu și-a dus soția la schi, departe de scandal

Zis și făcut. Andi Moisescu a dus-o pe soția sa la munte, departe de ochii curioșilor. Cei doi s-au relaxat cum se cuvine pe pârtia de schi, semn că problemele din ultimele zile au fost deja date uitării. Cel puțin așa reiese din imaginea postată de prezentatorul TV pe o rețea de socializare.

We keep the vibe alive” , este mesajul care însoțește fotografia postată de Andi Moisescu pe contul său de Instagram. Realizatorul emisiunii Apropo TV se distrează pe cinste, alături de soția sa. Cei doi profită din plin de vremea frumoasă.

Imaginea postată de Andi Moisescu, pe contul său de Instagram.
Imaginea postată de Andi Moisescu, pe contul său de Instagram.

Dana Rogoz o atacă pe Olivia Steer

Soția lui Andi Moisescu a fost aspru criticată pentru ideile sale antivaccinare. Printre celebritățile care au reacționat în termeni duri pe acest subiect, se numără și Dana Rogoz. Cunoscuta actriță s-a declarat dezamăgită de afirmațiile Oliviei Steer, pe care nu a ezitat să o ironizeze.

Nu poate să nu mă întristeze faptul că un medic a ajuns în situația de a se justifica în fața unora cu păreri, dar fără studii. Trebuie să fie îngrozitor de frustrant. E ca și când un structurist îți spune clar că are risc seismic casa ta, iar tu îi spui că nu e adevărat, pentru că tu nu ai simțit mai nimic la ultimul cutremur, iar prietena ta cea mai bună s-a speriat îngrozitor în blocul ei nou. Plus că sigur structuristul e plătit de producătorii de ciment și de aia insistă să pui stâlpul ăla de rezistență” , a scris Dana Rogoz pe contul său de Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×