Olivia Steer, un nou mesaj anti-vaccinare! Soția lui Andi Moisescu acuză cenzura Facebook

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
13/03/2019, 14:08
Olivia Steer, un nou mesaj anti-vaccinare! Soția lui Andi Moisescu acuză cenzura Facebook GALERIE FOTO
Olivia Steer a postat un nou mesaj anti-vaccinare

Olivia Steer a postat un nou mesaj anti-vaccinare pe pagina personală de Facebook, făcând trimitere la un articol publicat în aprilie 2017 pe pagina de internet a Organizației Mondiale a Sănătății. Soția lui Andi Moisescu acuză cenzura Facebook, după ce reprezentanții rețelei de socializare au decis să retragă postările prin intermediul cărora părinții sunt îndemnați să nu își vaccineze copiii.

Olivia Steer a postat un nou mesaj anti-vaccinare

„Ai citit prospectul vaccinului antipolio? Ai văzut care e unul dintre cele mai cumplite efecte secundare ale lui? Nu? Suuuuurprizăăăăă: chiar poliomielita! E, acum spune-mi că e un gest de inteligență superioară și responsabilitate părintească să îți vaccinezi copilul anti-polio și să facă polio fix din cauza vaccinului. În linkul de mai jos, pe site-ul oficial al WHO, Organizația Mondială a Sănătății recunoaște public fenomenul: vaccinul anti-polio provoacă poliomielita! Bun venit in realitate!”, a scris Olivia Steer pe Facebook.

Soția lui Andi Moisescu acuză rețeaua de socializare de cenzură, după ce reprezentanții Facebook au decis să nu mai permită afișarea postărilor care îndeamnă părinții să nu își vaccineze copiii. „Nu e frumoasă realitatea? Nici o problemă: Facebook promite să o cenzureze. Dormi liniștit! Zucki veghează pentru tine!”, a scris Olivia Steer.

Olivia Steer nu este de acord cu vaccinarea obligatorie a copiilor
Olivia Steer nu este de acord cu vaccinarea obligatorie a copiilor

Facebook ia măsuri privind vaccinarea

Facebook a decis, în luna februarie, să ia măsuri privind păstările anti-vaccinare, după ce pe rețeaua de socializare au fost create tot mai multe grupuri de utilizatori care postează mesaje împotriva vaccinării sau îndemnuri la proteste publice. Îngrijorările cu privire la numărul tot mai mare de părinți care refuză să își vaccineze copiii au crescut în ultima perioadă, astfel că Facebook vrea să interzică postările care sunt împotriva vaccinării.

Măsura are ca scop limitarea răspândirii postărilor anti-vaccinare. Rețeaua de socializare, dar și gigantul Google au fost atenționate de senatorul american Adam Schiff, prin intermediul unei scrisori publice, cu privire la răspândirea curentului prin care tot mai mulți părinți sunt îndemnați să nu își vaccineze copiii.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×