Andreea Raicu, mesaj dur pentru Olivia Steer: ”Cât ești o persoană publică, ai o responsabilitate!”

Catalin Nae   
în Stiri mondene
01/05/2019, 12:20
Andreea Raicu, mesaj dur pentru Olivia Steer: ”Cât ești o persoană publică, ai o responsabilitate!”
Andreea Raicu, mesaj dur pentru Olivia Steer

Teoriile contra vaccinării emise de Olivia Steer generează multe controverse, iar multe persoane au criticat-o pe aceasta pentru atitudinile pe care le promovează. Printre ele se numără și Andreea Raicu, aceasta apostrofând-o pe soția lui Andi Moisescu pentru ultima apariție publică.

Andreea Raicu, critici pentru Olivia Steer

Andreea Raicu a vorbit despre deja celebra dezbatere televizată dintre Olivia Steer și doctorul Mihai Craiu, în care teoriile acesteia au fost demontate cu argumente științifice de medic. Andreea a criticat-o pe Olivia pentru modul în care a ales să vorbească la acea dezbatere, considerând că persoanele publice au o responsabilitate foarte mare atunci când discută la TV pe teme importante.

„Ea nu avea niște teorii valide, ea avea un telefon de pe care citea diverse lucruri, care nu erau susținute de absolut nimic. Cred că atâta vreme cât ești o persoană publică, ai o responsabilitate foarte mare în legătură cu ceea ce spui, mai ales când ești la televizor. Oamenii te ascultă, oamenii, dacă te plac, te și urmează și trebuie să ai grijă ce spui că s-ar putea să-i duci pe niște piste greșite”, a spus Raicu, la Digi 24.

Andreea Raicu a criticat-o pe Olivia Steer pentru modul în care aceasta s-a prezentat la dezbaterea cu Mihai Craiu

Ce ar întreba-o Andreea Raicu pe Olivia Steer

Fosta prezentatoare TV a dezvăluit și ce întrebare i-ar pune Oliviei, dacă ar avea ocazia să poarte o converstație cu ea: „Cred că în primul rând aș întreba-o dacă știe ce putere și ce impact au cuvintele ei și toate aceste provocări și invitații pe care le face comunității ei asupra lor. Și de ce face asta? Și care este baza care stă în spatele lucrurilor pe care le spune?”

Olivia Steer, soția realizatorului TV Andi Moisescu, este una dintre persoanele publice din România care duc o campanie agresivă împotriva vaccinării, ea susținând inclusiv că vaccinul împotriva rujeolei ar provoca autism. Recent, ea participat, la Pro TV, la o discuție pe tema imunizării cu medicul specialist Mihai Craiu, acesta reușind să combată argumentele ei.

În cadrul dezbaterii, Olivia Steer a citat din unele articole de pe Internet care spuneau că vaccinurile conțin aluminiu, care ar îmbolnăvi copiii. Medicul i-a replicat că bebelușii alăptați la sân primesc în primele sașe luni de viață de 10 ori mai mult aluminiu din laptele matern decât ar primi din vaccinuri.

Doctorul Mihai Craiu a întrebat-o ulterior pe Olivia Steer dacă ea este vaccinată și dacă și-a vaccinat copiii, nevasta lui Andi Moisescu refuzând să răspundă la această întrebare, spunând că aceste informații sunt confidențiale.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×