Fostul cumnat o desființează pe Olivia Steer! Gestul făcut după disputa cu Mihai Craiu

Dan Stancu   
în Stiri mondene
28/03/2019, 19:40
Fostul cumnat o desființează pe Olivia Steer! Gestul făcut după disputa cu Mihai Craiu GALERIE FOTO
Fostul cumnat o desființează pe Olivia Steer! Gestul făcut după disputa cu Mihai Craiu

Zsolt, fostul cumnat al Oliviei Steer, o desființează pe aceasta după disputa cu medicul Mihai Craiu despre vaccinare și vaccinuri. Totul s-a petrecut pe o rețea de socializare, unde Zsolt a postat două linkuri.

Fostul cumnat o desființează pe Olivia Steer

Primul link era către melodia „Ce proastă e Olivia Steer”, iar cel de-al doilea, către un articol de pe un blog, cu titlul „Olivia Steer sau cum arată un knockout în direct”. „Am râs cu lacrimi, a șters Craiu pe jos cu Olivia cum șterg io cu mopul în bucătărie după ce vărs jumătate din cana cu cafea pe jos”, a scris bloggerul Mihai Vasilescu.

Asta după ce, actuala iubită a lui Zsolt, Meli, a fost mult mai directă și și-a exprimat părerea despre confruntarea televizată dintre Olivia Steer și medicul Mihai Craiu. „Respect domnul doctor. Respect Andi Moisescu… Zău că nu știu de unde aveți atâta răbdare”, a scris tânăra pe Facebook. Zsolt a fost căsătorit cu Lavinia, sora Oliviei Steer.

Poziția Magdei Vasiliu, în disputa dintre Olivia Steer și doctorul Mihai Craiu!
Olivia Steer a pierdut disputa cu doctorul Mihai Craiu.

Olivia Steer a vrut să știe dacă vaccinurile provoacă autism

“Eu astăzi mă plasez pe poziția de mamă, care are niște nedumeriri. Pentru că cei care au rezerve vizavi de vaccinare se confruntă cu problema că nu au un răspuns satisfăcător la întrebările pe care și le pun. Din poziția unei persoane ce are rezerve când vede că prietena s-a ales cu copil cu autism și are nedumeriri când dai de prospect, unde scrie de autism și de moarte”, i-a spus Olvia Steer medicului.

“Vaccinurile au fost inventate acum aproape 100 de ani, pentru uz curent, pentru a preveni boli cu potențial periculos și sunt destinate unui grup mare de oameni. Ele introduc in corpul copilului infecția naturală, de așa manieră în care seamănă cu un fel de antrenament, pregătesc sistemul imun pentru intâlnirile viitoare. Răspunsul la întrebarea dacă vaccinurile dau autism este nu”, i-a răspuns medicul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×