Poziția Magdei Vasiliu, în disputa dintre Olivia Steer și doctorul Mihai Craiu! „Nu e vaccinat copilul, plătești!”

Dan Stancu   
în Stiri de ultima ora
22/03/2019, 12:34
Poziția Magdei Vasiliu, în disputa dintre Olivia Steer și doctorul Mihai Craiu! „Nu e vaccinat copilul, plătești!” GALERIE FOTO
Poziția Magdei Vasiliu, în disputa dintre Olivia Steer și doctorul Mihai Craiu! „Nu e vaccinat copilul, plătești!”

Fosta prezentatoare de știri Magda Vasiliu a avut o reacție dură după ce a urmărit confruntarea televizată dintre Olivia Steer și doctorul Mihai Craiu pe tema vaccinării copiilor. „Vaccinarea nu ar trebui să fie o chestiune de alegere personală”, a punctat Magda Vasiliu.

Poziția Magdei Vasiliu, în disputa dintre Olivia Steer și doctorul Mihai Craiu! Mesaj despre vaccinuri

„Nemaisuportand să văd postări cu Olivia Steer și dr. Craiu, m am decis să urmăresc și eu fragmentul de emisiune. Și uitându mă eu așa cum fiecare își susținea punctul de vedere (Olivia Steer foarte emoțional, Dr Craiu foarte calm) mi-au venit în minte prospectul de la Paracetamol și apoi cel de la Panadol Baby.Alergii, pete pe piele, insuficientă hepatică, colica renală, comă. Iar în caz de supradozaj, deces. Și vorbim despre un medicament uzual, care se ia fără rețeta. Că vaccinurile pot da reacții adverse, e normal. Dar sì paracetamolul da. Am fost și sunt provaccinare. Mi se pare anormal să mori de pojar sau TBC în secolul în care trăim. Vaccinarea nu poate fi o chestiune de alegere individuală atâta timp cât consecințele nevaccinarii nu sunt individuale”, a scris, pe Facebook, Magda Vasiliu.

„O epidemie nu e o chestiune individuală. Ok, vreau să fumez 2 pachete de țigări pe zi, să mănânc doar porc și cartofi prăjiți și să beau până uit cum mă cheamă, e o chestiune individuală. Dacă mă îmbolnăvesc și mor e fix problema mea. Nu contaminez pe nimeni. În schimb, dacă refuz un vaccin, mă îmbolnăvesc, contaminez încă o sută de oameni din care moare chiar și unul singur, e o problema colectivă! Vaccinarea nu ar trebui să fie o chestiune de alegere personală. Italienii au fost drastici. Au dat o lege clară. Nu e vaccinat copilul, plătești. Sute de euro de copil. Vreo 500. ce am mai remarcat însă la emisiunea respectivă e că Olivia Steer e foarte frumoasă”, a adăugat Magda Vasiliu.

Olivia Steer vaccin
Olivia Steer a intrebat un medic daca vaccinul poate provoca autism copiilor!

Explicațiile lui Mihai Craiu

Medicul Mihai Craiu i-a explicat Oliviei Steer, într–o emisiune televizată, că vaccinurile nu provoacă autism. „Vaccinurile au fost inventate acum aproape 100 de ani, pentru uz curent, pentru a preveni boli cu potențial periculos și sunt destinate unui grup mare de oameni. Ele introduc in corpul copilului infecția naturală, de așa manieră în care seamănă cu un fel de antrenament, pregătesc sistemul imun pentru intâlnirile viitoare. Răspunsul la întrebarea dacă vaccinurile dau autism este nu”, a spus medicul.

„Mesajul meu este că vaccinurile primei vârste trebuiesc făcute, că sunt eficiente și sigure, și că pacientul trebuie să decidă el, când, cum, că trebuie reglementat într-un fel”, a adăugat Mihai Craiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×