Olimpia Melinte și-a redescoperit pasiunea pentru scris: ”Zilele trecute am lansat blogul”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
01/04/2020, 15:44
Olimpia Melinte și-a redescoperit pasiunea pentru scris: ”Zilele trecute am lansat blogul”
Olimpia Melinte și-a redescoperit pasiunea pentru scris: ”Zilele trecute am lansat blogul”. Sursa foto: Instagram.com

Olimpia Melinte se bucură de izolarea la domiciliu și spune că acum are ocazia să descopere noi pasiuni și să petreacă mai mult timp alături de familie. Actrița din serialul „Vlad” de la Pro TV s-a apucat de scris și vizionează filmele și serialele ratate până acum.

Olimpia Melinte se bucură de timpul liber de când s-au oprit filmările pentru „Vlad”

De când s-au sistat filmările pentru al treilea sezon al serialului „Vlad” actorii stau acasă pentru a evita răspândirea coronavirusului. Printre cei care petrec mai mult timp în compania familiei se numără și Olimpia Melinte care se bucură de această perioadă pentru a sta alături de fiul ei și pentru a se descoperi pe sine.

Cunoscuta actrița și-a schimbat complet stilul de viață de când stă în izolare și chiar a reușit să-și lanseze blogul pe care-l avea în minte de ceva vreme. În plus, roșcata a mărturisit că-și ocupă timpul făcând sport, pictând, gătind sau vizionând spectacole diverse.

„Suntem în autoizolare de pe 13 martie și viața noastră s-a schimbat total! Am devenit mult mai responsabili, mai atenți unii la nevoile celorlați și suntem gata să inventăm jocuri și activități noi la orice pas”, a spus vedeta pentru libertatea.ro.

Cum își ocupă actrița Olimpia Melinte timpul în izolare

„Pe lângă temele zilnice de la grădiniță, avem parte de noi provocări, Sasha construiește și pictează de zor, iar eu scriu și îmi fac orele de canto. Îmi face foarte bine tot timpul ăsta pe care îl petrecem împreună și îmi pare rău că nu l-am cunoscut niciodată așa de bine ca acum.

În sfârșit am timp pentru lectură, pentru sport, pentru a picta, pentru a scrie. Zilele trecute mi-am lansat blogul, care stă de luni bune în așteptare, pentru că nu găsisem timp să mă ocup de el.

Am învățat să gătesc, mă uit la serialele care îmi plac, ascult concerte și ne uităm la spectacolele de teatru, balet și operă, experiența nu e aceeași precum cea din sală, dar ne face bine să ne înconjurăm de frumos, când în jurul nostru lucrurile se degradează de la o zi la alta”, a mai dezvăluit actrița din „Vlad”.

Cum reușește actrița să depășească momentele grele

Olimpia Melinte a povestit că perioada aceasta și-a dat seama de adevărata valoare a lucrurilor mici, însă are și momente în care o năpădesc grijile și problemele. Frumoasa actriță a mărturisit că în astfel de momente lasă energiile negative să iasă pe fereastră și lasă loc altora noi.

„E adevărat că sunt și zile când obosesc foarte tare sau când mă năpădesc fricile și anxietățile și atunci ritualul meu sună cam așa: îmi schimb hainele și îmi rearanjez părul, aprind bețișoare parfumate sau lumânări, deschid fereastră ca să lasă aerul curat să intre și las energiile noi să le înlocuiască pe cele vechi”, a mai povestit vedeta pentru sursa menționată anterior.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×