Actorii din serialul Vlad dau întâlnire fanilor în mediul online. Aceştia vor putea să socializeze pe Instagram, cât timp serialul PRO TV este suspendat din cauza epidemiei de coronavirus

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
23/03/2020, 15:30
Actorii din serialul Vlad dau întâlnire fanilor în mediul online. Aceştia vor putea să socializeze pe Instagram, cât timp serialul PRO TV este suspendat din cauza epidemiei de coronavirus
Actorii din serialul Vlad dau întâlnire fanilor pe Instagram, în fiecare seară de luni, de la 08:30. Sursa foto: impact.ro

PROT V a luat decizia suspendării filmărilor pentru mai multe emisiuni şi seriale din propria grilă, printre acestea afându-se şi serialul Vlad. Astfel, fanii înrăiţi ai serialului vor putea, începînd de luni seara, să se înâlnească cu actorii preferaţi, online. Televiziunea din Pache Protopopescu a luat măsurile, în contextul epidemiei de coronavirus din ţara noastră.

Actorii din serialul Vlad dau întâlnire fanilor în fiecare seară de luni, la orele 08:30, pe Instagram

Fanii serialului Vlad îşi vor da întâlnire, în fiecare seară de luni, la orele 20:30, cu actorii preferaţi ai producţiei de la PRO TV, pe contul oficial de Instagram VLAD.  Astfel, în prima seară de luni, 23 martie, actorii din serial, Anghel Damian, Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Victoria Răileanu și George Piștereanu, le dau prima întâlnire online pasionaţilor de serialul Vlad. Actorii vor intra live pe contul de Instagram, pe rând, începând cu ora 20:30.

Pe platforma oficială a serialului Vlad, fanii vor putea afla diverse răspunsuri la întrebările pe care aceştia le au şi  vor avea şansa să participe la anumite concursuri.

Fanii vor putea socializa cu actorii din serialul Vlad

În aceste vremuri nemaiîntâlnite, când viețile noastre sunt reașezate după noi reguli, cel mai liniștitor lucru este să te întorci la obiceiurile frumoase de dinainte de criză.

Din păcate, situația generată de virus ne-a obligat să oprim filmările și, neavând încă episoadele care să asigure continuarea, difuzarea s-a amânat și ea pentru vremuri mai bune.

Dar asta nu înseamnă că obiceiul de a fi alături de voi în fiecare luni se oprește aici. #Vladay continuă, de data aceasta în online, pe contul de Instagram oficial al serialului, unde în fiecare zi de luni, noi, cei din spatele ecranului, vom fi în dialog cu voi.

Vom răspunde întrebărilor voastre, vom avea concursuri și alte surprize, pe scurt, vom încerca să aducem o parte din bucuria pe care o aveați la difuzarea episoadelor, sub o altă formă.

Totodată, și pentru noi serile de luni vor fi mai frumoase, pentru că le vom petrece alături de voi”,  a declarat actorul Anghel Damian, potrivit unui comunicat transmis de televiziunea PRO TV.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×