Filmările pentru serialul Vlad, oprite din cauza coronavirusului: ”Din motive de siguranță”

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
19/03/2020, 10:22
Filmările pentru serialul Vlad, oprite din cauza coronavirusului: ”Din motive de siguranță”
Serialul Vlad suspendă filmările pentru sezonul 3 din cauza coronavirusului. Sursa foto: Instagram.com

Producătorii serialului „Vlad” au anunțat că suspendă filmările din motive de siguranță având în vedere situația prin care trece România în momentul de față din cauza coronavirusului, însă fanii primesc și o veste bună care le va bucura sufletele în zilele petrecute acasă.

„Vlad”, sezonul 3, suspendat din cauza pandemiei de coronavirus

Fanii serialului „Vlad” difuzat pe postul de televiziune Pro TV au așteptat cu sufletul la gură noile episoade din sezonul 3, dar din păcate acum primesc o veste proastă din cauza răspândirii coronavirusului. Producătorii au luat decizia de a suspenda filmările pentru a preveni răspândirea virusului.

Suntem cu toții într-o situație neprevăzută, iar în acest moment, siguranța noastră și a celor dragi nouă este prioritară.Din motive de siguranță, conducerea PRO TV a decis să oprească filmările pentru serialul VLAD, pentru o perioadă”, este anunțul făcut de producători pe pagina de socializare a serialului.

Când vor fi reluate filmările pentru serialul de la Pro TV

Conducerea postului TV însă vine și cu o veste bună, aceea că fanii VLAD pot urmări toate episoadele gratuit, la orice oră din zi și din noapte, pe platforma protvplus.ro.

„Însă avem și o veste bună pentru fani. Puteți vedea pe platforma protvplus.ro, toate episoadele difuzate până acum, gratuit, la orice oră”, mai spune anunțul producătorilor.

Ultimul episod din serialul mult iubit de români a apărut pe micile ecrane săptămâna aceasta luni, 16 martie. Prin urmare, filmările s-au oprit la episodul cu numărul 4 din sezonul 3. Momentan nu se cunoaște data la care vor fi reluate filmările, dar cu siguranță acest lucru se va întâmpla când situația actuală va trece.

„Știm că nu va mai fi la fel fără întâlnirea noastră de la 20:30, însă în acest moment sănătatea tuturor este cel mai important lucru.

Vom fi însă alături de voi aici pe contul de Facebook cu proiecte speciale pe care în alt context, timpul nu ne-ar fi permis și nu am fi putut să le facem și să le împărtășim cu voi. Ne bucuram de ce avem și rămânem alături de voi”, este continuarea mesajului despre suspendarea filmărilor la Vlad.

Sezonul 3 continuă povestea puternică și dorința de răzbunare

„În noul sezon vom avea parte de mai multă acțiune, vom filma în diferite locații precum Istanbul sau Marea Neagră, vom avea mișcări ale camerei mai spectaculoase și o poveste puternică în care vom vedea cum Vlad ajunge din ce în ce mai mult în partea întunecată și va putea chiar să comită o crimă cu sânge rece.

Toate acestea vor face din continuarea poveștii o experiență memorabilă, plină de surprize”, a mai dezvăluit regizorul serialului de la Pro TV Jesús del Cerro, informează  cancan.ro.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×