Tudor Chirilă va interpreta rolul unui politician în serialul Vlad. „Sper să reușesc să fiu credibil în acest rol”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
09/03/2020, 14:37
Tudor Chirilă va interpreta rolul unui politician în serialul Vlad. „Sper să reușesc să fiu credibil în acest rol”
Tudor Chirilă va juca în serialul Vlad. Sursa foto: profimediaimages.ro

Cântăreţul Tudor Chirilă se va alătura echipei de actori a serialului Vlad de la PRO TV. Tudor Chirilă va interpreta rolul unui politician în serial. Drăgoi, politicianul pe care îl va juca Tudor Chirilă, va fi căsătorit cu Ivana, actriţa Raluca Aprodu, ultima actriţă care s-a alăturat echipei serialului Vlad.

Tudor Chirilă va juca în serialul Vlad de la PRO TV

Tudor Chirilă se alătură echipei serialului Vlad de la PRO TV. Cântăreţul va interpreta în Vlad rolul unui politician important. Acesta este căsătorit cu Ivana, nimeni alta decât actriţa Raluca Aprodu.

Tudor Chirilă, încântat să facă film

Prezența în Vlad îmi oferă mai multe oportunități: prima ar fi aceea de a reconfirma dorința și disponibilitatea mea de a face film, chiar dacă Vlad e un serial.

Există probabil prejudecata că muzica prevalează în viața mea, ceea ce nu este adevărat. Și sunt bucuros să pot dezminți asta. A doua ar fi o întâlnire cu actori talentați, mai puțin posibilă în teatru.

Apoi, este încă un prilej de a-mi face meseria într-un context nou și de multe ori solicitant. Ideea de a juca un politician mi se pare iarăși interesantă, având în vedere repulsia pe care mi-o trezesc diverse figuri din spectrul politic românesc. E bine că am de unde să mă inspir. Și sper să reușesc să fiu credibil în acest rol”, a declarat Tudor Chirilă.

Raluca Aprodu va juca şi ea în serialul Vlad în această primăvară. Raluca Aprodu va interpreta în serialul de la PRO TV rolul soţiei unui politician important, adică rolul soţiei lui Tudor Chirilă.

Pentru mine această experiență înseamnă, în primul rând, reîntâlnirea cu oameni dragi. Pe Adrian Nartea îl știu de aproape 17 ani. Am crescut cumva împreună în breasla aceasta.

Pe Adrian Silisteanu și pe Jesus del Cerro îi știu de când aveam 22 de ani. În prima zi în care am ajuns pe platoul de filmare VLAD mi-am dat seama că lucrasem, la un moment dat, cu fiecare persoană din echipă.

.De exemplu cu Maria, make-up artistul, am lucrat la primul meu film, la 21 de ani. Am stat aproape 3 săptămâni împreună, în Bosnia. Deci pentru mine, să fiu alături de ei, a fost cel mai natural lucru” a declarat Raluca Aprodu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×