Tudor Chirilă a lansat o nouă melodie. Cum sună “Prăbușire”, ultima piesă de la Vama

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
04/03/2020, 11:25
Tudor Chirilă a lansat o nouă melodie. Cum sună “Prăbușire”, ultima piesă de la Vama
Tudor Chirilă a lansat melodia "Părbuşire". Sursa foto: Youtube

Tudor Chirilă a lansat o melodie nouă. Melodia abia lansată se numeşte „Prăbuşire„. Când cântăreţul scoate o nouă melodie pe piaţă cel mai greu îi este să explice cântecul sau versurile acestuia. Oricum, Tudor Chirilă spune că „orice poveste are un substrat”.

Tudor Chirilă a lansat melodia “Prăbușire”

Cel mai nasol e când trebuie să explici un cântec. Sau versurile lui. Prefer să n-o fac, dar pentru că știu că va fi un pic de controversă legat de partea explicită a refrenului zic doar atât: nu plecați după fentă„, a scris Tudor Chirilă pe blogul lui.

Omul îşi poate ascunde sentimentele, stările, ideile

Orice poveste are un substrat. Noi, oamenii, avem acest dar de a putea să ascundem chestii (sentimente, stări, idei) pe sub cuvinte. De multe ori cuvintele sunt soldații din prima linie a imperiului nostru de idei.

Câteodată suntem vizitați de curaj și, dacă cineva se uită la armata noastră uriașă, nemișcată, aliniată pe un câmp fără sfârșit, poate observa cum din ultimele rânduri se produce o mișcare imperceptibilă.

Un soldat rupe rândurile și își face loc cu greu, spre uimirea și indignarea celorlalți, până în față. Vine și se așează în fața armatei cuvintelor și spune: eu sunt, eu am fost, despre mine e vorba în tot războiul ăsta„, a explicat Tudor Chirilă.

Tudor Chirilă a făcut melodia „Prăbuşire” cu ideea că nu va fi pe placul tuturor. Meloia a fost făcută ca să deranjeze.

Am vrut un cântec brutal de onest. Am sacrificat posibilitatea de a fi o baladă pe gustul tuturor cum se face azi. Azi muzica nu deranjează, pentru că oamenii trebuie să fie atenți la volan.

Nu ne-am propus să deranjăm pe nimeni, ci să spunem o poveste dureroasă. Da, există și durere în viață, nu doar Instagram„, a mai scris artisul pe blogul personal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×