Ofițerul mexican care l-a arestat pe fiul „El Chapo” Guzman a fost asasinat. Totul a fost filmat. Atenție, imagini șocante

Daniel Scripcaru   
în Stiri de ultima ora
08/11/2019, 13:06
Ofițerul mexican care l-a arestat pe fiul „El Chapo” Guzman a fost asasinat. Totul a fost filmat. Atenție, imagini șocante
Ofițerul care l-a arestat pe fiul lui El Chapo Guzman a fost asasinat. Sursa foto: digi24.ro

Teroare în Mexic, unde ofițerul de poliție implicat în arestarea fiului lui „El Chapo” Guzman a fost asasinat într-o parcare din Culiacan, în provincia Sinaloa, potrivit Daily Mail. Atacul a fost unul fulgerător, iar ofițerul a murit sub o ploaie de gloanțe!

Ofițerul care l-a arestat pe fiul lui „El Chapo” Guzman a fost asasinat

Ofițerul care a îndrăznit să-l aresteze pe fiului traficantului „El Chapo” Guzman a fost asasinat în timp ce se afla în mașina personală! Execuția a avut loc în dimineața zilei de miercuri și a fost suprinsă de o cameră de supraveghere din apropiere!

Atacatorii au tras nu mai puțin de 155 de gloanțe în mașina condusă de ofițerul de poliție, iar totul s-a întâmplat în mai puțin de 30 de secunde. Victima era un ofițer de rang înalt din poliția statului Sinaloa. Mașina acestuia a fost urmărită de mașina atacatorilor într-o parcare a unui centru comercial din capitala statului Sinaloa.

Doi bărbați au tras 155 de gloanțe în mașina ofițerului

Doi bărbați cu arme semi-automate au venit lângă mașina polițistului și au deschis focul. Polițistul ucis a fost implicat în arestarea lui Ovidio Guzman Lopez, fiul lui „El Chapo” Guzman – liderul cartelului Sinalop, în data de 17 octombrie.

Forțele armate mexicane l-au reținut pe Ovidio Guzman Lopez în octombrie, însă forțele cartelului au început să deruleze atacuri în Culiacan. Soldații i-au ordonat lui Ovidio Guzman să își sune fratele, Ivan Guzman Salazar, și să îi ceară să oprească atacurile, însă acesta a refuzat, iar soldații au fost nevoiți să îl elibereze pe Ovidio Guzman, pentru a opri atacurile. 13 persoane au fost ucise în timpul operațiunii eșuate.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×