Cine este polițistul care s-a împușcat în cap la Caracal. Bărbatul are 36 de ani

Alexa Serdan   
în Stiri de ultima ora
14/10/2019, 15:59
Cine este polițistul care s-a împușcat în cap la Caracal. Bărbatul are 36 de ani
El este polițistul din Caracal care s-a împușcat în cap. Sursa foto: Facebook.com

Ion Alexandru Badiu este polițistul care s-a împușcat în cap cu pistolul din dotare. Bărbatul în vârstă de 36 de ani a încercat să se sinucidă după o ceartă cu soția. Incidentul s-a petrecut duminică, 13 octombrie, în locuința în care locuia alături de soția și părinții acesteia în Caracal. 

Polițistul din Caracal fusese transferat recent de la IPJ Timiș

Polițistul din Caracal care a încercat să-și pună capăt zilelor duminică după-amiază în locuința sa este ajutor de șerif în localitate. Ion Alexandru Badiu a lucrat în trecut la IPJ Timiș și fusese transferat de aproximativ o lună la IPJ Olt. Polițistul s-a căsătorit în urmă cu doi ani și s-a mutat cu proaspăta sa soție în locuința socrilor din Caracal. Potrivit unor surse polițistul se certa des cu partenera sa de viață, motiv pentru care a recurs la acest gest necugetat. 

Ion Alexandru Badiu era ajutor de șef de post la Postul de Poliție Corbu. „Precizăm că polițistul era angajat al IPJ Olt de o lună. Cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt Alexandra Dicu, scrie gazetanoua.ro. 

Polițistul era ajutor de șef de post în Caracal
Ion Alexandru Badiu s-a căsătorit în urmă cu doi ani. Polițistul s-a împușcat în cap după o ceartă cu soția. Sursa foto: Facebook.com

Polițistul a fost transferat la un spital din Craiova și luptă pentru viața sa

Autoritățile au fost anunțate de incidentul petrecut în Caracal de un apel la serviciul de urgență 112. Medicii care s-au deplasat la fața locului au efectuat asupra polițistului manevre de resuscitare timp de câteva minute, iar apoi bărbatul a transportat de urgență la Spitalul Caracal în stare de inconștiență. Polițistul a fost transferat în această dimineață la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova unde se află sub atenta supraveghere a medicilor. Transferul a fost făcut la ora 9:00.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×