Chitaristul Bogdan Giurea a anunțat pe Facebook că se sinucide. Polițiștii au reușit să-l salveze

Dan Suta    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
04/10/2019, 19:15
Chitaristul Bogdan Giurea a anunțat pe Facebook că se sinucide. Polițiștii au reușit să-l salveze
Bogdan Giurea a fost chitaristul trupelor Spin și Pacifica. Sursa foto: Facebook Bogdan Giurea

Unul dintre chitariștii care a lucrat cu cele mai titrate trupe de muzică rock, pop-rock și folk, Bogdan Giurea, a vrut să încheie socotelile cu viața și a scris un mesaj care i-a băgat în panică pe prietenii lui virtuali. Instrumentistul a anunțat că se sinucide, iar oamenii care au văzut mesajul au sunat imediat la 112.

Bogdan Giurea a vrut să își pună capăt zilelor

Bogdan Giurea trece cel mai probabil printr-o depresie. Chitaristul care a lucrat pentru trupele Spin și Pacifica a scris pe Facebook un mesaj de adio care i-a alarmat pe internauți. Polițiștii au fost sesizați imediat, iar bărbatul a fost convins să renunțe la acest gând negru.

„Mulţumesc tuturor! Nu aveţi cum să mă ajutaţi! Decizia e luată! Adio, pentru totdeauna!”, este mesajul postat de Giurea care a ajuns în scurt timp la autorități. Oamenii legii l-au căutat în mai multe locuri unde acesta putea să își petreacă timpul liber, incluzând baruri și discoteci.

bogdan giurea
Bogdan este de nedezlipit de chitara sa, pe care le-a arătat-o într-o postare mai veche prietenilor de pe Facebook

A fost internat la secția de Psihiatrie de la Spitalul Județean Argeș

A fost găsit în cele din urmă și transportat cu ambulanța la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Argeș. Polițiștii și medicii au stat de vorbă cu el, iar acesta nu și-a făcut nimic rău în cele din urmă. În momentul în care a fost găsit, bărbatul dădea semne vitale, însă era foarte agitat, cel mai probabil din cauza stării avansate de anxietate.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×