Oana Zăvoranu surprinde: “Nu îmi plac deloc copiii, dar voi apela la o mamă surogat”. De ce vrea să facă asta

Ana Chivu   
în Stiri mondene
13/05/2019, 16:38
Oana Zăvoranu surprinde: “Nu îmi plac deloc copiii, dar voi apela la o mamă surogat”. De ce vrea să facă asta GALERIE FOTO
Oana Zăvoranu vrea să angajeze o mamă surogat Sursa Foto: Facebook. ro

Oana Zăvoranu și-a șocat din nou fanii! Cu toate că vedeta a recunoscut faptul că nu își dorește să fie însărcinată, de data aceasta a fost mai clară în legătură cu acest subiect sensibil. Ce le-a recunoscut urmăritorilor de pe rețelele de socializare?

Oana Zăvoranu, mărturie șocantă: Nu îmi plac copiii absolut deloc”

Oana este una dintre puținele vedete de la noi din showbiz care a rămas cunoscută de-a lungul timpului datorită asumării sale, astfel că nu s-a sfiit niciodată să recunoască sau să clarifice diverse situații apărute.  „Nu îmi plac copiii absolut deloc, dar pentru soţul meu şi dragostea pe care o am pentru el, voi apela la un moment dat la o mamă surogat, în America”, a răspuns Oana Zăvoranu, pe o rețea de socializare.  Bruneta a mai mărturisit, în cursul anului trecut, la Extra Night Show, că nu își dorește să fie gravidă și să se îngrașe sau să aibă parte de schimbările acestea bruște de care au parte toate femeile care urmează să nască.

De asemenea, tot atunci a dezvăluit rețeta pe care o are în minte și i se pare perfectă, aeea de a apela la o mamă surogat.  Oana Zăvoranu are o căsnicie foarte fericită alături de Alex Ashraf, cel care o sprijină și o iubește necondiționat. Fanii au tot întrebat-o pe când va veni pimul copil al cuplului, dat fiind faptul că aceasta este foarte iubitoare și grijulie. Oana le-a răspuns într-un mod neașteptat. „Când o fi să fie, îmi doresc un Alex Junior”.

De ce vrea Oana Zăvorau să angajeze o mamă surogat?
Oana Zăvoranu vrea să angajeze o mamă surogat
Sursa Foto: Facebook. ro

Oana Zăvoranu, despre operațiile estetice

„Așa s-a ajuns la o ‘boală mondială, în care toate femeile vor sa le copieze pe prostănacele din familia Kardashian . Trezirea. Sâni falsi, talie sugrumată, fund fals și mare, gene false, buze false, sprâncene false, bărbie falsa, pomeți falsi, ce mai rămâne natural ?

În schimb, toate cauta BARBATI ADEVARATI”, a scris Oana Zăvoranu pe rețelele de socializare. De asemenea, aceasta și-a susținut aeeași părere și când a fost invitată la Teo Show, unde a afirmat că prea multe tinere iau modele din afară și exagerează cu îmbunătățirile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×