Oana Roman, supărată nevoie mare pe Florin Pastramă! ”A mâncat două meniuri?”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
12/01/2020, 15:28
Oana Roman, supărată nevoie mare pe Florin Pastramă! ”A mâncat două meniuri?”
Oana Roman, supărată nevoie mare pe Florin Pastramă

Oana Roman se pare că a cam rupt relațiile de prietenie cu bunii săi prieteni Brigitte Sfăt și Florin Pastramă! Ruptura a venit imediat după nunta lui Florin Pastramă cu Brigitte Sfăt, de astă-vară.

Oana Roman, supărată nevoie mare pe Florin Pastramă

Nunta celor doi a fost un moment foarte important din viața lor, dar și pentru showbizz-ul din România. Televiziunile au vuit și au comentat evenimentul. De organizarea nunții respective s-a ocupat nimeni alta decât Oana Roman!

Aceasta a avut grijă ca totul să decurgă exact cum ar trebui, într-una dintre cele mai importante zile din viața Brigittei Năstase. Și totul chiar a decurs fără cusur, Oana Roman demonstrând din nou că este un adevărat maestru de ceremonii.

”Oana Roman a mâncat două meniuri?”

În urma evenimentului, au apărut însă anumite glume deplasate despre ea, la care mirele a râs, iar asta a deranjat-o rău pe Oana Roman.

De la fastuasa nuntă au fost postate, în mediul online, mai multe fotografii, iar la una dintre ele, un prieten al lui Florin Pastramă a lăsat un comentariu răutăcios: ”Felicitări, casă de piatră! Oana Roman a mâncat două meniuri? Întreb pentru un prieten”, scrie cancan.ro.

Mai mult de atât, la această ironie la adresa Oanei Roman, Florin a răspuns cu un emoticon zâmbitor, lucru ce a deranjat-o pe fiica lui Pere Roman, care a reacționat imediat: ”Florin Pastramă, n-am mâncat nimic pentru că eram prea preocupată să iasă bine evenimentul vostru! Iar glumele astea de maidan ale domnului sunt de mult expirate!”.

Având în vedere că aceste glume deplasate s-au făcut pe contul de Facebook a lui Florin Pastramă, Oana nu a putut să își ascundă dezamgirea și a continuat spunând: ”Ce ne mai distrăm cu niște glume penibile! E amuzant tare observ”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×