Raluca Podea s-a demachiat în direct, la TV. Fosta iubită a lui Florin Pastramă și-a arătat fața fără pic de machiaj

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
14/11/2019, 20:15
Raluca Podea s-a demachiat în direct, la TV. Fosta iubită a lui Florin Pastramă și-a arătat fața fără pic de machiaj GALERIE FOTO
Raluca Podea s-a demachiat în direct, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Sursa foto: romania89.ro

Raluca Podea arată impecabil de fiecare dată când apare în public. Fosta iubită a lui Florin Pastramă a fost provocată să-și arate fața așa cum se trezește dimineața, iar vedeta a acceptat. Fosta concurentă de la MasterChef a provocat la rândul ei o altă vedetă din showbiz-ul autohton să renunțe la make-up. 

Cum arată Raluca Podea fără make-up. S-a demachiat în direct

Raluca Podea nu a stat prea mult pe gânduri și a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță. Vedeta și-a șters machiajul chiar în emisiunea gorjeanului și le-a arătat telespectatorilor cum arată atunci când se trezește dimineața. Fosta iubită a lui Florin Pastramă și-a șters machiajul de pe partea dreaptă pentru a putea compara cele două părți ale feței: fără și cu make-up. Acesta a fost și momentul în care s-a putut observa că fosta concurentă de la MasterChef are pistrui.

„Ia uite! Tu ai și pistrui? De ce îi ascunzi?”, a întrebat prezentatorul Cătălin Măruță. Frumoasa blondină a mărturisit că nu are nicio operație estetică la nivelul feței, dar și-a făcut mai multe intervenții. „Am buzele mărite, da, cu acid hialuronic, mi-am făcut și contouring și pomeții”, a spus Raluca Podea în emisiune. Fostul model a provocat-o pe Bianca Drăgușanu să renunțe la machiaj. Nu este prima dată când fosta lui Pastramă le arată fanilor cum arată fără produse de înfrumusețare. Și în luna martie s-a demachiat în direct, dar la o altă emisiune.

Ce job avea Raluca Podea înainte de a deveni fotomodel

„Aproape şapte ani am muncit ca tehnician de unghii. Acum merg la salon pentru că sunt prea comodă să-mi fac unghiile singură. Dacă aş rămâne vreodată fără bani, nu aş face munca de jos. M-aş întoarce la vechea meserie (de model – n.r.)”, a mărturisit Raluca Podea într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni, potrivit click.ro.

Focoasa blondină a apelat pentru prima dată la medicul estetician după ce a suferit un accident rutier. Până la această oră Raluca Podea a investit peste 20.000 de euro pentru intervențiile chirurgicale care au schimbat-o și i-au dat mai multă încredere.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×