Oana Roman, ofertată să intre în politică: ”Am primit propuneri”

Alexa Serdan    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
27/08/2019, 12:26
Oana Roman, ofertată să intre în politică: ”Am primit propuneri”
Oana Roman a primit numeroase propuneri de a lucra la stat, dar le-a refuzat pe toate. Sursa foto: b1.ro

Oana Roman a dezvăluit în cadrul unui interviu că a primit de-a lungul timpului mai multe oferte de a lucra la stat, dar le-a refuzat de fiecare dată. Fiica fostului premier a vorbit și despre motivele pentru care a ales să lucreze numai în domeniul privat.

Oana Roman a primit oferte să lucreze la stat, dar le-a refuzat

Oana Roman nu și-a dorit niciodată să devină bugetară și să-și primească salariul de la stat, deși a primit numeroase oferte. Vedeta a vorbit în emisiunea Danei Săvuică ”OK! TV” despre oportunitățile pe care le-a avut de-a lungul timpului legat de locul de muncă. Fiica fostului premier Petre Roman a fost întrebată destul de des care este motivul pentru care nu a urmat o carieră politică și a preferat să lucreze în domeniul privat.

„Am primit propuneri pe care le-am refuzat. Nici măcar nu m-am dus să lucrez la stat. Eu aş fi putut fi, de exemplu, un excelent consilier de comunicare în orice minister sau la o primărie din Bucureşti sau în orice structură de genul ăsta. Aş fi fost un foarte bun funcţionar în Ministerul de Externe, având în vedere că vorbesc atâtea limbi străine şi că mi-am făcut toate studiile şi specializările în străinătate. N-am făcut asta. Cred că dacă m-aş fi înscris la un concurs la Externe, nu l-aş fi luat. Chiar dacă aş fi trecut examenul, sunt convinsă că oamenii ăia nu m-ar fi lăsat să lucrez acolo, pentru că mulţi ştiu că eu sunt extrem de scrupuloasă şi dacă aş vedea orice lucru în neregulă l-aş scoate la suprafaţă şi ei ştiu că le-ar fi viaţa grea cu mine.”, a declarat Oana Roman pentru okmagazine.ro.

Motivul pentru care vedeta nu și-a dorit niciodată să lucreze la stat ar fi firea ei sinceră, faptul că spune tot ceea ce gândește și nu este deloc diplomată. De asemenea, Oana Roman a spus că singurii banii pe care îi primește de la stat sunt alocația fiicei sale, Izabela, nici măcar indemnizația pentru creșterea copilului nu a luat-o de la statul român.

Oana Roman și-a dorit să lucreze numai în domeniul privat
Oana Roman primește de la stat doar alocația fiicei sale Izabela. Sursa foto: evz.ro

Oana Roman a vrut să aibă un drum independent în viață față de celebrul ei tată Petre Roman

„A trebuit să-mi creez un drum care să fie independent de al tatălui meu şi să devin eu cineva prin mine însămi. A fost o muncă de mulţi ani, în care m-am dus la studii, am învăţat, mi-am făcut specializări, am venit acasă, nimeni nu mă băga în seamă pentru că ziceau că sunt fata lu’ tata şi că m-a trimis el cu pile la şcoală, săracii, neînţelegând în mintea lor îngustă că într-o şcoală de nivelul celei pe care am făcut-o eu acest lucru nu există! Şi, încet-încet, în timp mi-am creat o relaţie cu cei din presă – care întâi m-au călcat în picioare ani şi ani şi ani întregi.”, a mai spus Oana Roman.

Vedeta a declarat că nu și-a dorit să se stabilească în străinătate pentru că nu ar fi avut libertatea pe care o visa. „Ştiam că această libertate pe care mi-o doresc nu putea s-o am decât aici. De-asta am hotărât să rămân în România.”, a încheiat vedeta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×