Cum s-a îmbrăcat Oana Roman la nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. A avut două ținute

Bogdan Solomon    Cristiana Astefanoaiei   
în Stiri mondene
26/08/2019, 11:46
Cum s-a îmbrăcat Oana Roman la nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. A avut două ținute GALERIE FOTO
Oana Roman a luat parte la nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. Sursa foto:Instagram

Weekend-ul trecut, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cununat religios, iar evenimentul a fost marcat așa cum se cuvine, printr-o petrecere pe cinste, la care au luat parte cele mai cunoscute figuri ale showbiz-ului autohton, neputând lipsi nici Oana Roman. Bună prietenă cu îndrăgita prezentatoare TV, fiica fostului prim-ministru al României a atras toate privirile datorită ținutei aleasă pentru această zi specială.

Oana Roman a purtat două ținute de gală pentru nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda

Ziua de sâmbătă, 24 august, a fost una plină de emoții pentru Gabriela Cristea și soțul său, Tavi Clonda. După mai bine de patru ani de când s-au căsătorit în mod oficial, cei doi au decis că a venit momentul potrivit să își spună „Da” și în fața lui Dumnezeu. La ceremonie au luat parte doar prietenii apropiați, printre care și Oana Roman, alături de soțul său, Marius Elisei.

De altfel, vedeta a publicat pe rețelele de socializare o serie de fotografii cu cele două ținute pe care a ales să le poarte cu prilejul acestui eveniment desoebit, iar reacțiile din partea celor care-i urmăresc activitatea în mediul online nu au întârziat să apară. Fanii au avut numai cuvinte de laudă la adresa vestimentației pentru care a optat Oana, transmițând, totodată, felicitări fericitului cuplu.

Oana Roman, vestimentație de gală pentru nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. Sursa foto: Instagram
Oana Roman, vestimentație de gală pentru nunta Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. Sursa foto: Instagram

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, o familie frumoasă și fericită

Pe 30 aprilie 2015, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au cununat civil Casa de Căsătorii a Sectorului 4 din București. Ulterior, cei doi au devenit părinții a două fetițe superbe, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena.

Fanii așteaptă acum cu nerăbdare ca îndrăgita prezentatoare TV să revină pe micul ecran, într-un nou proiect. Pentru moment nu se știe postul de televiziune la care o vom putea vedea, însă un lucru e cert: Gabriela Cristea nu are de gând să mai stea departe de lumina reflectoarelor.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×