Cum s-a îmbrăcat Oana Roman la nunta Adelinei Pestrițu. A avut două ținute. FOTO

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/07/2019, 21:47
Cum s-a îmbrăcat Oana Roman la nunta Adelinei Pestrițu. A avut două ținute. FOTO GALERIE FOTO
Oana Roman Elisei, ținute spectaculoase la nunta Adelinei Pestrițu. Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman a strălucit la nunta Adelinei Pestrițu. Fiica fostului premier Petre Roman a avut și ea două ținute, la fel ca mireasa. Una dintre ținute a fost gândită pentru ceremonia religioasă purtată la biserica de pe Calea Dorobanților, iar cealaltă pentru petrecerea cu ștaif care a urmat după cununie.

Oana Roman, într-o ținută verde turcoaz la petrecerea de la nunta Adelinei Pestrițu

Oana Roman a ales o rochie cu o cromatică interesantă pentru ținuta din timpul zilei, de la biserică. A optat pentru o rochiță viu colorată surprinzând lumea, căci majoritatea vedetelor aleg rochii sobre pentru ceremonia religioasă. Oana a îndrăznit și cu rochia de seară. A optat pentru verde turcoaz, iar un indiciu că va purta turcoaz la petrecere l-a dat cu fotografia postată la prânz de la salonul de înfrumusețare, unde purta o tunică în aceeași nuanță.

Oana și-a lăsat coada de păr falsă pusă astăzi și machiajul decent. La marea petrecere a vedetei sunt așteptate multe celebrități. Din start s-au anunțat câteva nume sonore din muzica românească. Așadar, vor cânta, printre alți invitați de seamă, Maria Dragomiroiu și Elena Gheorghe, după cum chiar Adelina Pestrițu a dezvăluit.

Ținuta pe care Oana Roman a ales-o pentru cununia religioasă a Adelinei. Sursa foto: Instagram Oana Roman

Oana, apreciată, Adelina, mireasa, criticată

Dacă Oana Roman a cam nimerit-o cu rochia pe care a ales-o, având o culoare plăcută ochiului, mireasa a fost criticată dur pe Internet și nu din cauza rochiei ori a coafurii, ci din cauza tatuajelor. Pentru foarte mulți fani, tatuajele la vedere nu oferă cea mai plăcută imagine pentru o mireasă.

„Tatuajele strică tot aspectul. Degeaba este rochia superbă dacă ești plină de tatuaje”, „Rochia e drăguță, dar de la cineva preocupat de modă mă așteptam la ceva mult mai original. Tatuajele, nsă, strică foarte mult. Dau un aspect grosolan. O masculinizează. Tatuajele transmis ceva, au impact vizual. În cazul ăsta par făcute sub impulsul momentului”, sunt câteva din comentariile răutăcioase ale celor care au văzut pozele de la nuntă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×