Adelina Pestrițu, criticată aspru. Cum a apărut mireasa în fața invitaților: „Un aspect grosolan. Strică tot aspectul”

Dan Suta   
în Stiri mondene
20/07/2019, 21:20
Adelina Pestrițu, criticată aspru. Cum a apărut mireasa în fața invitaților: „Un aspect grosolan. Strică tot aspectul” GALERIE FOTO
Adelina Pestrițu a făcut azi cununia religioasă. Sursa foto: libertatea.ro

Adelina Pestrițu a fost aspru criticată în ziua nunții sale cu Virgil Steblea. Mireasa a fost îmbrăcată într-o superbă rochie de mireasă, însă ceva a atras atenția tuturor. Internauții nu au văzut cu ochi buni tatuajele lăsate la vedere de fosta soție a lui Liviu Vârciu. Oamenii au scris că afișarea acestora strică tot aspectul, că o urâțesc și o masculinizează.

Adelina Pestrițu, criticată pentru că i se văd tatuajele

„Tatuajele strică tot aspectul. Degeaba este rochia superbă dacă ești plină de tatuaje”, „Rochia e drăguță, dar de la cineva preocupat de modă mă așteptam la ceva mult mai original. Tatuajele, nsă, strică foarte mult. Dau un aspect grosolan. O masculinizează. Tatuajele transmis ceva, au impact vizual. În cazul ăsta par făcute sub impulsul momentului”, au scris câțiva dintre cei care au văzut pozele cu fosta prezentatoare de la Kanal D.

Adelina Pestrițu a mai fost căsătorită o dată. Prima oară a pășit în fața altarului pe 14 februarie 2009, la braț cu fostul solist al trupei L.A., Liviu Vârciu. Aceștia au divorțat după doar un an de căsnicie. Atunci Adelina a declarat că nu se va mai căsători niciodată însă, iată că, după 10 ani, zâmbește din nou în rochia de mireasă.

Adelina, cu tatuajul la vedere. Sursa foto: libertatea.ro

Adelina, rochii de 40.000 de euro

Adelina a ales două rochii pentru evenimentul de azi. Una pentru ceremonia de la Biserica Nașterea Maicii Domnului din Calea Dorobanților, București, și alta pe care o va purta la petrecerea din această seară. Pentru cele două rochii a dat nici mai mult, nici mai puțin decât 40.000 de euro.

Înainte de nuntă, vedeta a dat un party alături de prietenele ei, care îi sunt și domnișoare de onoare. Vedeta a făcut o alegere interesantă și în privința florilor. Buchetul este format din cale grena, despre care se spune că i-ar aduce ghinion.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×