Oana Roman, mesaj tulburător, de Revelion: „Am spus că nu mai pot”

Mirela Apostol   
în Stiri de ultima ora
01/01/2019, 21:25
Oana Roman, mesaj tulburător, de Revelion: „Am spus că nu mai pot” GALERIE FOTO
Oana Roman a postat un mesaj tulburător în noaptea de Revelion

Oana Roman a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în noaptea dintre ani prin care a vrut să-şi arate bilanţul la finalul lui 2018. Aceasta a povestit cum a fost cerută în căsătorie în urmă cu mai bine de cinci ani:

„13 decembrie 2013. Acum cinci ani împodobeam bradul şi Marius Elisei a venit lângă mine, a deschis cutiuţa şi a pus întrebarea! Şi eu am zis da. De atunci am trecut împreună prin foarte multe, cât pentru două vieţi. Am fost realmente alături şi la bine şi la rău. Am trecut peste operaţiile mele, ale lui, peste lungile nopţi cu febră ale Isei, am trecut împreună prin momente de cumpănă, dar şi de imensă bucurie.

Oana Roman, mesaj tulburător, de Revelion

Am trecut peste momentele în care eu am spus că nu mai pot, el la fel, peste crize de nervi, zile în care nu aveam nici măcar un leu, peste critici, răutate, ură şi invidie. Am mers mereu mai departe, ne-am ridicat peste toate zidurile care ni s au pus în faţă, şi nu ne-a despărţit nimic. Pentru că ne uneşte iubirea! Şi un copil minune! Ne-am îmbogăţit cu iubire, amintiri frumoase, zâmbete, şi sentimentul că ne aparţinem unul altuia”, este mesajul care a apărut pe pagina de Facebook a Oanei Roman.

Oana Roman s-a fotografiat în cadă, iar internauţii au luat-o razna. Poza a avut reacţii diverse
Oana Roman s-a fotografiat în cadă, iar internauţii au luat-o razna. Poza a avut reacţii diverse

„Să nu o mai faci public, aceste poze sunt atât de gingaşe şi intime că nu merită să le expui unui social media toxic! Te admir pentru originalitatea ta”, „Eşti o curajoasă, nu lua în seamă jignirile”, au fost câteva dintre reacţiile din online.

Oana Roman s-a căsătorit cu Marius Elisei pe data de 15 iunie 2014, la şase luni de zile de când a primit inelul în faţa bradului de Crăciun. La nuntă a fost prezentă şi micuţa cuplului, născută pe 21 februarie 2014. Se numeşte Maria Isabela şi a venit pe lume prin cezariană, iar nota primită de la medici la naştere a fost 10.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×