Oana Roman s-a pozat goală în cadă. Fanii au rămas șocați când au văzut imaginea

Victor Anghel   
în Stiri mondene
29/12/2018, 11:06
Oana Roman s-a pozat goală în cadă. Fanii au rămas șocați când au văzut imaginea GALERIE FOTO
Oana Roman s-a pozat goală în cadă. Fanii au rămas șocați când au văzut imaginea

Aproape fiecare sfârșit de an îi face pe cei mai mulți dintre oameni să devină nostalgici, iar vedetele nu fac excepție de la această regulă nescrisă. Printre acestea se numără și Oana Roman, care și-a surprins prietenii și susținătorii. Vedeta a făcut public un selfie pe care l-a realizat în timp ce era goală în cada plină cu spumă. În timp ce unii au felicitat-o pentru îndrăzneală, alții au criticat-o. Gestul Oanei Roman vine la o lună după ce a mărturisit că este dezamăgită de tatăl ei, Petre Roman, care nu-i urmează sfatul de a fi mai activ pe rețelele de socializare, unde ar putea spune mai multe decât se știe în prezent despre istoria țării noastre și nu numai.

“Tata refuză categoric să fie prezent pe reţelele de socializare. I-am explicat că, din păcate, lumea nu mai citeşte. România e aşa cum e. Nişte fapte trebuie arătate pentru ca istoria să se scie corect. Trebuie să scriu şi eu o carte. Amintirile se estompează încet, încet. Pentru că nu reuşesc să notez, nu mai fac faţă la un moment dat, obosesc prea tare. Caut o altă tânără care ar vrea să facă alături de mine ca un stagiu, n-am bani să îi dau deocamdată. Va învăţa o meserie”, a declarat Oana Roman în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea” la sfârșitul lunii trecute.

Oana Roman s-a pozat goală în cadă

În vârstă de 41 de ani, Oana Roman “a scos de la naftalină” o poză pe care a făcut-o în urmă cu mai mulți ani în timp ce era complet dezbrăcată în cadă. “Cu niște ani în urmă :)” este mesajul scris de fiica fostului premier al României. “He, he, te țineai de prostii, Oana. ? (Glumesc)”, “Nu au trecut anii peste chipul tău!”, “Îndrăzneață fotografie! Te pup!?”, “Tot frumoasă”, “Ești atât de simplă… adică îmi place la tine că nu ești cu nasul pe sus… cu figuri de divă” sunt cinci dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

În galeria foto a articolului găsiți fotografii cu Oana Roman din tinerețe. Ea apare în imagini alături de Mihai Mitoșeru, unul dintre cei mai vechi prieteni ai săi.

Aceasta este poza veche pe care Oana Roman a repostat-o pe pagina ei de Instagram

Oana Roman şi Marius Elisei, nuntă și botez în urmă cu patru ani

Oana Roman şi Marius Elisei s-au căsătorit pe 15 iunie 2014. La nuntă a fost prezentă şi fiica lor. Şi asta pentru că fata fostului premier al ţării a devenit mamă pe 21 februarie 2014. Maria Isabela a venit pe lume la ora 11:00, prin cezariana şi a primit nota 10 la naştere. Ea a cântărit 2 kilograme şi 300 de grame.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×