Oana Roman, criticată dur după un selfie! Cum a reacționat când a văzut de ce o acuză fanii

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
23/03/2019, 18:35
Oana Roman, criticată dur după un selfie! Cum a reacționat când a văzut de ce o acuză fanii GALERIE FOTO
Oana Roman a fost criticată pentru un selfie

Oana Roman este o vedetă extrem de apreciată. Pozele pe care le postează pe rețelele de socializare atrag mai mereu like-urile și reacțiile pozitive ale fanilor, însă apar și momente în care internauții o taxează dur.

Oana Roman, criticată după un selfie

Recent, fiica fostului premier al României a avut parte de un moment nu tocmai plăcut. Selfie-ul pe care l-a postat pe o cunoscută rețea de socializare nu a avut reacțiile scontate din partea celor care îi urmăresc activitatea.

Oana Roman s-a fotografiat în timp ce se afla la o terasă din Capitală, iar mesajele din partea internauților au început să curgă în lanț. Una dintre fane a observat un detaliu care nu o punea pe vedetă într-o lumină tocmai bună.

Oana Roman a ajuns la spital cu fiica sa
Oana Roman a ajuns la spital cu fiica sa

O fană i-a atras atenția pentru aspectul neîngrijit al tenului

Utilizatoarea i-a reproșat Oanei Roman aspectul neîngrijit, din cauza fondului de ten folosit în exces. „Ce încărcată îți e fața cu fond de ten!!! Arată foarte urât!!!” , a scris fana respectivă, iar replica vedetei nu a întârziat să apară.

E foarte, foarte tare dacă tu ai reușit să identifici așa ceva într-o poză cu un soare orbitor și care schimbă complet lumina! Dar dacă ai simțit tu nevoia să verși o răutate ți asta te-a ajutat să te simți mai bine, e ok. Zi frumoasă și senină cu fond de ten sau fără!” , a scris Oana Roman, vizibil iritată de comentariul răutăcios al fanei sale.

În altă ordine de idei, Oana Roman a ajuns la spital împreună cu fetița sa, din cauza unei viroze respiratorii de care suferea micuța. „Fetița a avut o viroză respiratorie. A făcut febră două zile și m-am speriat foarte tare. Când am văzut că avea febră 39 era normal să merg la medic. I-a făcut analizele și totul este sub control . Nu pot să zic că am un copil bolnăvicios, pentru că nu a mai răcit de un an, ceea ce mă bucură mult. Mai exact, este o răceală, o viroză, și m-am dus să văd ce are, ca să nu îi dau medicamentele greșite”, a declarat Oana Roman.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×