Oana Roman a avut probleme mari cu operația de cezariană! Ce nu s-a știut până acum

Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/03/2019, 09:43
Oana Roman a avut probleme mari cu operația de cezariană! Ce nu s-a știut până acum GALERIE FOTO
Oana Roman, probleme mari cu operație de cezariană! Ce nu a știut nimeni până acum?

Oana Roman are 43 de ani și face parte din femeile care au fost încercate greu pentru a aduce pe lume un copil. Aceasta a născut-o pe Maria Isabela în anul 2014, moment în care și-a riscat viața. Operația sa de cezariană a fost extrem de riscantă, venind la pachet cu mult alte complicații. Toate acestea pentru a se bucura de micuța sa, care îi seamănă extrem de mult. Aceasta a admis în nenumărate rânduri că a fost o decizie înțeleaptă și că se bucură că a trecut cu bine peste toate.

Oana Roman, probleme mari din cauza operației de cezariană!

Oana Roman a trăit clipe de la o extremă la alta în anul 2014, când a adus pe lume primul său copil. Din păcate, operația de cezariană i-a dat mari bătăi de cap, pentru că a fost nevoită să facă o a doua intervenție, iar, după șase săptămâni, să afle că operația nu se închisese. Vedeta povestește mereu cu lacrimi în ochi despre cel mai frumos, dar și cel mai greu moment din viața ei.

„M-am trezit de trei ori într-o baltă de sânge. M-am operat a doua oară la acelaşi medic, eram într-o continuă panică, eram agitată. De la o simplă cezariană, am ajuns la un adevărat coşmar. După ce am stat două zile în spital, m-am externat. Nici măcar nu m-a sunat să mă întrebe cum mă simt. Când am ajuns la spital, să îmi schimb pansamentele, timp de şase săptămâni, am aflat că operaţia nu se închisese”,  a mărturisit Oana Roman.

Oana Roman în 2014, după operația de cezariană
Oana Roman în 2014, după operația de cezariană

Oana Roman, prima declarație de pe patul de spital

Direct de pe patul de spital, după oeprația de cezariană, Oana Roman a făcut declarații despre fiica sa, Maria Isabela. „E micuţă dar a urlat foarte tare. Ai văzut ce cadou frumos?(n.r. l-a întrebat Oana pe Marius, soţul ei). A urlat foarte tare, este vânjoasă. Urla tare ca mine, dar seamană cu Marius. Am reuşit şi să o alăptez puţin, a fost foarte hotărâtă nu a ezitat. Mă simt foarte bine, deşi mi-a trecut anestezia nu am dureri. Cea mica este foarte frumuşică, este micuţă şi foarte bine proporţionată. Este foarte frumuşică, seamănă cu Marius. Asistentele mi-au spus că este şi foarte cuminte, a fost singura care astăzi a dormit şi a mâncat”, a declarat Oana, imediat după naştere, pentru Protv.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×