Oana Roman, cadou inedit de 8 Martie! Și l-a cumpărat singură! Iată de ce

Claudiu Surmei   
în Stiri mondene
08/03/2019, 16:52
Oana Roman, cadou inedit de 8 Martie! Și l-a cumpărat singură! Iată de ce GALERIE FOTO
Oana Roman și-a făcut un cadou inedit de 8 Martie

Oana Roman și-a făcut singură un cadou de 8 Martie. Cu ocazia Zilei femeii, și-a cumpărat o inimioară gravată cu amprenta vocală a Isei, fetița ei. Oana a postat o fotografie cu inimioara pe contul personal de Instagram, unde a primit zeci de aprecieri și comentarii.

Oana Roman, cadou inedit de 8 Martie

Pentru că nu se aștepta ca cineva să îi facă vroedată acest cadou, Oana Roma s-a hotărât să și-l facă singură. A gravat pe o inimioară amprenta vocală a fiicei sale, Isa. Un cadou simbolic, dar cu încărcătură emoțională deosebită.

Oana Roman a fotografiat inimioara și a postat poza pe contul personal de Instagram, unde a strâns zeci de aprecieri. „Mi am făcut cel mai frumos cadou de 8 martie. O inimioară gravată cu amprenta vocală a Isei!”, este mesajul care însoțește fotografia.

Postarea Oanei Roman pe Instagram
Postarea Oanei Roman pe Instagram

Oana Roman, criticată după o postare pe Instagram

În urmă cu aproape o săptămână, Oana Roman a fost criticată de urmăritorii săi de pe Instagram, după ce a postat o filmare de la o petrecere, unde fetița sa a dansat pe masă. „Nu prea reușesc să adorm in noaptea asta. Mă uit la filmulețul ăsta pe repeat și-mi dau seama că am reușit să fac măcar un lucru perfect în timpul existenței mele de până acum. Și sunt recunoscătoare!”, a fost descrierea videoclipului.

„Dans pe masă în restaurant, noaptea, la cinci ani? Hmmm… Nu e tocmai o chestie perfectă. Fiecare părinte cum îl taie capul!” și „Ce să zic… că ai făcut această minune e super, dar să lași copilul să danseze pe masă alături de cei care mâncau sau beau nu e ok. Să o faci public e și mai și”, sunt doar două dintre comentariile pe care femeia le-a primit la postare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×