Oana Roman, ce apariție! Ținuta spectaculoasă purtată de vedeta. FOTO

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
14/02/2019, 10:37
Oana Roman, ce apariție! Ținuta spectaculoasă purtată de vedeta. FOTO GALERIE FOTO
Oana Roman, apariție de senzație la ziua Deei Maxer

Oana Roman a avut o apariție de senzație la ziua artistei Deea Maxer. Chiar dacă în ultima vreme vedeta a fost criticată pentru alegerile sale vestimentare, de această dată lucrurile au stat diferit, iar fanii nu au avut nimic de reproșat. Femeia de afaceri a purtat o rochie peste genunchi, cu mâneci trei sferturi și un decolteu care să îi pună în evidență bustul. Vedeta a optat pentru culoarea roșie, culoare pe care a purtat-o și fiica ei, Isa.

Noutatea constă în faptul că ținuta sa nu mai este completată de accesorii voluminoase, după cum ne-a obișnuit, vedeta afirmând recent că trece printr-o transformare, lucru care se observă cu ochiul liber.

Oana Roman, apariție de senzație la ziua Deei Maxer

De altfel, aceasta și-a schimbat și stilul de viață, nu numai înfățișarea. „Toată viața am luptat împotriva complexelor pe care altii încercau să le arunce asupra mea. De când ma știu am fost altfel și pentru că eram altfel m-am simțit profund marginalizată”, a declarat Oana.

Oana Roman, ce apariție! Ținuta spectaculoasă purtată de vedeta. FOTO
Oana Roman, alături de fiica sa, Isa

Mai mult, fiica lui Petre Roman a luat deja atitudine în acest sens. „Mi s-a spus ca nu sunt destul de bună, că sunt doar fata lui tata, că nu am nici un merit, că nu sunt frumoasă, ca sunt grasă și câte și mai câte!Mulți ani am crezut , apoi am înțeles că de fapt ceilalți proiectau asupra mea propriile lor frustrări. Eu nu eram greșită. Ei erau și sunt greșiți. Mi-am văzut deci de drumul meu și am reusit.

Oana Roman, ce apariție! Ținuta spectaculoasă purtată de vedeta. FOTO
Vedeta a decis că este momentul potrivit pentru o schimbate

Am învățat să mă iubesc pe mine pentru ca alții să mă poată iubi. Mă gândesc să vă dau întâlnire la un mic seminar în care să încercăm împreună să întelegem cum să scăpăm de complexe pentru a putea trăi în armonie”, a spus vedeta pe un site de socializare, înainte să înceapă transformarea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×