Oana Roman, ținută criticată pe internet: „Toată galaxia e pe rochia ta”. FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/02/2019, 15:33
Oana Roman, ținută criticată pe internet: „Toată galaxia e pe rochia ta”. FOTO GALERIE FOTO
Oana Roman, criticată dur de fanii săi de pe rețelele de socializare! Aceștia nu sunt de acord cu ținutele alese

Oana Roman pare că este criticată la fiecare ținută în ultima vreme. După cizmele nepotrivite purtate la rochia elegantă de la petrecerea Adelinei Pestrițu care au fost mult vorbite, acum, a atras atenția cu o rochie prea înstelată. Urmăritorii din mediul online au ținut să îi atragă atenția de fiecare dată când au considerat că s-a îmbrăcat cam prost. Vezi ținuta criticată a Oanei Roman în galeria Foto!

Taberele sunt împărțite și de data aceasta. Unii i-au spus că a fost superbă, iar alții..nu au fost de acord. „O Duminica binecuvintata iti doresc. Pupici scumpo. Ai fost superbă”, a spus un fan.

Oana Roman, criticată din nou pentru ținute!

Oana Roman pare că nu este pe placul fanilor. În ultima vreme și-a făcut apariția la unele evenimente unde a surprins cu fel și fel de elemente ale ținutelor care nu se prea potriveau, iar urmăritorii din mediul online nu s-au abținut să-i atragă atenția. „Toată galaxia e pe rochia ta ???”, a fost unul din comentariile răutăcioase.  Acum, Oana Roman, se străduiește să slăbească și să se simtă mai bine în trupul ei. Cu toate că mulți ani la rând a declarat că nu o interesează comentariile răutăcioase și jignirile în privința greutății sale, acum, s-a hotărât să-și schimbe viața. Recent, vedeta s-a apucat să viziteze des sala de fitness.

Oana Roman, ținută criticată dur de fani
Oana Roman, ținută criticată dur de fani

“Am o hipertiroidie nasoală (exces de hormoni tiroidieni in organism). Am reluat tratamentul și mă chinui să îl țin până mă stabilizez. Trebuie să îl iau cam doi ani. Hipertiroidia se declanșează de la supărare sau pe fondul unui șoc emoțional. În vara asta am avut și niște probleme mai grele, a murit mătușa mea, de care eu am avut grijă, au fost probleme cu RA-APPS- ul, cu banii, și am clacat”, a declarat Oana Roman despre kilogramele de care a scăpat, pentru Click.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×