Oana Roman, în sala de fitness! Ce i-au spus fanii când au văzut imaginea

Ana Chivu   
în Stiri mondene
07/02/2019, 16:23
Oana Roman, în sala de fitness! Ce i-au spus fanii când au văzut imaginea GALERIE FOTO
Oana Roman, transformare uluitoare! Vedeta face fitness acum!

Oana Roman are foarte multe surprize pentru anul acesta, de altfel, vedeta a și început o transformare totală. Oana a apelat de curând la sala de fitness și s-a pozat în timpul exercițiilor pentru a ține la curent fanii de pe rețelele de socializare.  Fiica lui Petre Roman pare că s-a decis să își schimbe trupul, astfel că a început cu gușa, iar acum apelează la pilates. Cu toate că a susținut de nenumărate ori faptul că glumele despre greutatea sa nu o deranjează deloc, acum pare că gândește altfel.

”Mi-am schimbat stilul de viață. Nu am făcut operație când aveam 100 kg, o să fac acum? E o aberație. Și la ce probleme am avut, numai de operație nu îmi arde, sincer! Sub nicio formă nu se pune problema. Lumea nu are ce face și comentează. Eu am oricum alte priorități”, a spus vedeta după sarcină, declicul kilogramelor sale.

Oana Roman face pilates! Vedeta a apelat la sala de fitness pentru a slăbi!

Oana Roman s-a hotărât să se schimbe! Aceasta a făcut câteva lucruri pentru a scăpa de grăsimea de pe mâini și de la gușă, iar acum și-a luat abonament la sala de fitness pentru a-și redefini trupul. ”Toată viața am luptat împotriva complexelor pe care altii încercau să le arunce asupra mea. De când ma știu am fost altfel și pentru că eram altfel m-am simțit profund marginalizată.

Oana Roman la sala de fitness
Oana Roman la sala de fitness

Mi s-a spus ca nu sunt destul de bună, că sunt doar fata lui tata, că nu am nici un merit, că nu sunt frumoasă, ca sunt grasă și câte și mai câte! Mulți ani am crezut , apoi am înțeles că de fapt ceilalți proiectau asupra mea propriile lor frustrări. Eu nu eram greșită. Ei erau și sunt greșiți. Mi-am văzut deci de drumul meu și am reusit. Am învățat să mă iubesc pe mine pentru ca alții să mă poată iubi.  Mă gândesc să vă dau întâlnire la un mic seminar în care să încercăm împreună să întelegem cum să scăpăm de complexe pentru a putea trăi în armonie”, a spus Oana Roman pe un site de socializare, înainte să decidă să scape de kilogramele în plus.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×