Cum a apărut Oana Roman la ziua Adelinei Pestrițu! Invitații s-au uitat lung la ea FOTO

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/02/2019, 10:55
Cum a apărut Oana Roman la ziua Adelinei Pestrițu! Invitații s-au uitat lung la ea FOTO
Oana Romna, apariție mult discutată la petrecerea Adelinei Pestrițu! Fanii au spus că este în șosete

Ziua Adelinei Pestrițu a strâns numeroase vedete la un loc, astfel că Oana Roman era de nelipsit. Apariția ei a fost una destul de discutată, din cauza vestimentației alese. Persnalitățile apărute la petrecere au vrut să epateze pentru a nu o dezamăgi pe sărbătorita Adelina Pestrițu, care a ridicat ștacheta extrem de sus, fiind o împătimită a modei.

Bruneta a împlinit 32 de an și s-a sărbătorit cu fast la un restaurant extravagand de unde nu a lipsit nimeni din lumea bună a showbiz-ului. Bruneta s-a ales cu surprize și cadouri care mai de care mai scumpe și mai în trend.

Oana Roman, apariție de neimaginat la ziua Adelinei Pestrițu!

Oana Roman a fost prezenta la petrecerea imensă dată de Adelina Pestrițu, la împlinirea a 32 de ani. Vedeta desigur că nu putea să apară oricum, astfel că a ales o vestimentație cu care credea că va uimi pe toată lumea, astfel că i-a făcut pe cei prezenți să se uite lung după ea. Fanii vedetei au comentat aspru alegerea făcută de Oana Roman la petrecerea cu fast a Adelinei Pestrițu. Oana Roman a fost una dintre numeroasele vedete care au fost prezente la ziua de naștere a Adelinei pestrițu, care sâmbătă, 2 ianuarie, și-a aniversat ziua de naștere. Bruneta a împlinit 32 de ani și a sărbătorit la un salon de lux din Capitală.

Oana Roman la petrecerea Adelinei Pestrițu
Oana Roman la petrecerea Adelinei Pestrițu

Pentru petrecere, Oana Roman a ales o rochie de culoare neahră, scurtă, din danteală, însă ceea ce a uimit pe toată lumea a fost încălțămintea purtată de vedetă. Aceasta a purtat o pereche de cizme viu colorate. Cei mai mulți dintre internauți s-au întrebat dacă este vorba de cizme sau de o pereche de ciorapi foarte colorați. „Nu am înțeles ce sunt alea. Cizme sau ciorapi?”, „dacă încălțai în picioare niște săndăluțe elegante, pe bune erai bombă”, „Rochia cu cizmele cu… Nicio treabă, cerceii la fel… Pe bune???”, „Nu ai stil”, „un așa make-up plus coafura le-ai asortat la o rochie atât de ieftină, plus cizmele! Cu părere de rău, o alegere foarte proastă ce ține de vestimentație!”, au comentat internauții piesele vestimentare ale Oanei.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×