Cum vrea să scape Oana Roman de gușă! Vedeta vrea o schimbare radicală

Ana Chivu   
în Stiri mondene
24/01/2019, 21:38
Cum vrea să scape Oana Roman de gușă! Vedeta vrea o schimbare radicală
Cum vrea Oana Roman să scape de gușă! Vedeta îîși dorește schimbări radicale anul acesta!!

Oana Roman s-a hotărât că anul 2019 este anul schimbărilor, așa că s-a decis ca întâi de toate să scape de gușă, cu ajutorul unei tunsori care îi alungeșsc trăsăturile. Deși de nenumărate ori vedete a afirmat că nu o deranjează glumele despre greutatea sa și că se simte bine în pielea sa, anul acesta pare că a venit cu o altfel de percepție asupra înfățișării ei.

”Mi-am schimbat stilul de viață. Nu am făcut operație când aveam 100 kg, o să fac acum? E o aberație. Și la ce probleme am avut, numai de operație nu îmi arde, sincer! Sub nicio formă nu se pune problema. Lumea nu are ce face și comentează. Eu am oricum alte priorități”, a spus aceasta după sarcină.

Oana Roman vrea să scape de gușă! Cum s-a decis că va face asta?

Schimbarea pe care o lasă Oana Roman la vedere fanilor este una destul de mare. Admiratorii au sărit să-i adreseze care mai de care cuvinte mai frumoase. „Te întinerește și te avantajează” sau „Ești foarte frumoasă”, au spus câțiva internauți pe un site de socializare. Oana Roman și-a păstrat culoarea părului, brunet, dar și-a făcut un breton pe o parte care pare că îi alungește foarte bine chipul, motiv pentru care câțiva fani s-au întrebat dacă nu cumva vedeta a apelat la ajutorul medicilor esteticieni. Cu toatea acestea, Oana Roman nu a afirmat nimic public.

Oana Roman, schimbare de look!
Oana Roman, schimbare de look!

”Toată viața am luptat împotriva complexelor pe care altii încercau să le arunce asupra mea. De când ma știu am fost altfel și pentru că eram altfel m-am simțit profund marginalizată. Mi s-a spus ca nu sunt destul de bună, că sunt doar fata lui tata, că nu am nici un merit, că nu sunt frumoasă, ca sunt grasă și câte și mai câte! Mulți ani am crezut , apoi am înțeles că de fapt ceilalți proiectau asupra mea propriile lor frustrări. Eu nu eram greșită. Ei erau și sunt greșiți. Mi-am văzut deci de drumul meu și am reusit. Am învățat să mă iubesc pe mine pentru ca alții să mă poată iubi.  Mă gândesc să vă dau întâlnire la un mic seminar în care să încercăm împreună să întelegem cum să scăpăm de complexe pentru a putea trăi în armonie”, a fost mesajul Oanei Roman pe un site de socializare despre lipsa complexelor și despr efaptul că se acceptă așa cum este.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×