Oana Roman a impresionat la un eveniment! Ţinuta care a uimit fanii: “Eşti minunată”

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
21/05/2019, 15:55
Oana Roman a impresionat la un eveniment! Ţinuta care a uimit fanii: “Eşti minunată” GALERIE FOTO
Oana Roman si-a afisat noua tinuta

Oana Roman a rupt gura târgului cu o ținută foarte elegantă, cu care a realizat chiar o ședință foto! Artistul iscusit din spatele aparatului de fotografiat a fost nimeni altul decât Marius Elisei, soțul Oanei Roman. Aceasta a postat una dintre poze pe o reșea de socializare, iar mesajele fanilor săi nu s-au lăsat prea mult așteptate.

Oana Roman și-a afișat noua ținută pe Instagram, iar mesajele au curs val

”Ieri m-am simtit ca o prințesă iar soțul meu minunat mi-a facut poze superbe!”, a scris Oana Roman Pe Instagram. Fanele mondenei s-au întrecut în mesaje care mai de care mai drăguțe. ”Rochița ta este superbă și-ți vine minunat , felicitari pentru alegere!”, ”Esti minunata,foarte frumoasa rochia”, ”Foarte frumoasă şi elegantă.Asta este părerea mea”. Acestea sunt doar câteva dintre mesajele primite de Oana Roman, după ce a postat fotografia realizată de soțul ei.

Oana Roman Și Marius elisei sunt căsătoriți și au o fetiță, Isabel. Viața de cuplu a celor doi pare să se desfășoare într-o armonie perfectă, dar lucrurilr nu au sat mereu așa. Oana Roman a povestit că au fost clipe când se gândea să se despartă de Marius. Gelozia a fost de vină!

Oana Roman tinuta
Oana Roman, laudata pentru noua sa tinuta

Marius Elisei este foarte gelos

„Eu am făcut greşeala să-i povestesc soţului meu trecutul meu amoros. Spun greşeala pentru că el e încă tânăr şi nu gândeşte ca mine. Este gelos! El nu înţelege de ce îmi salut foştii iubiţi sau de ce stau de vorbă cu ei. El spune că odată ce s-a terminat o relaţie, s-a încheiat şi gata.

Am încercat să-i explic că mi se pare normal să te comporţi civilizat cu un „fost”, dar el are altă părere. Au fost multe momente în căsnicia noastră când am vrut să ne despărţim, dar nu am făcut-o căci ne-am dat seama că noi trebuie să fim împreună. Deci pot să zic că trăim într-adevăr o mare iubire”, a spus Oana Roman pentru Viva!.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×