Anamaria Prodan, ținută super-mulată la ultimul eveniment! Femeile din sală au fost invidioase FOTO

Raluca Ogaru    Ana Chivu   
în Stiri mondene
10/03/2019, 15:43
Anamaria Prodan, ținută super-mulată la ultimul eveniment! Femeile din sală au fost invidioase FOTO GALERIE FOTO
Anamaria Podar a încins imaginația bărbațilot! Aceasta a purtat o ținută extrem de sexy

Anamaria Prodan arată de excepție, așa că nu se sfiește să îmbrace ținute care mai de care mai mulate și mai sexy. Impresara și-a schimbat stilul de viață acum o vreme și se pare că a luat cea mai bună decizie, astfel că arată cu mult mai tânără decât ar spune vârsta din buletin. Vedeta a fost prezentă la o petrecere unde a ales să poarte ceva extrem de sexy. „Eu dacă îmi doresc ceva, nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos…”

Anamaria Prodan, ținută extrem de sexy la o petrecere!

Anamaria Prodan a ales să îmbrace o salopetă neagră, mulată, care să îi pună în evidență trupul bine conturat și formele apetisante. Aceasta, pare că are cu totul altă dispoziție de când a slăbit cu dieta sportivilor, așa cum a și declarat aceasta. 

„Eu dacă îmi doresc ceva, nu-mi stă nimic în cale! Este o dietă prin care toţi sportivii mari ai lumii slăbesc. Nu am mai mâncat solid absolut nimic, doar sucuri. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos…”

Anamaria Prodan, despre dieta pe care a ținut-o

Vedeta a dezvăluit modul în care a slăbit. Impresara a spus că cel mai important este că a început să bea sucuri naturale și foarte multă apă. „Supă de legume şi fructe! 15 zile. Nu e dificil, pentru că organismul de aia are nevoie. De vitamine. S-a curăţat tenul, am slăbit frumos. Am băut sucuri de spanac amestecat cu kale, cu ghimbir, cu portocale cu sucuri naturale. Aveam doi litri de suc, în ultima perioadă nici nu mai puteam să-l beau pe tot. Poate beam un litru pe zi. Şi apă, foarte multă apă. Aveam non-stop sucul în mână. Dacă mă opream undeva, îl puneam la frigider”, a declarat Anamaria Prodan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×